Görüş Bildir
Haberler
Zamlardan Sonra İyi Gelecek: Steam'de Oynaması Ücretsiz En İyi 10 RPG Oyunu

Zamlardan Sonra İyi Gelecek: Steam'de Oynaması Ücretsiz En İyi 10 RPG Oyunu

Steam mağazalarında bulunan her iyi oyunun üzerinde bir fiyat etiketi bulunmak zorunda değil. Mağazayı gezerken kendinize oynaması ücretsiz birçok oyun bulabilirsiniz. 

Bu listemizde sizleri yormadan, en iyi 10 adet ücretsiz rol yapma oyununu listeledik. Keyifli okumalar;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Guild Wars 2

1. Guild Wars 2

MMORPG sevdalıların senelerdir bir numaralı durağı olan Guild Wars 2, yakın bir zamanda Steam'e gelerek serinin hayranlarını sevindirmeyi başarmıştı. Çoğu oyuncuyu denediği andan itibaren kendisine bağlayan yapım, en iyi ücretsiz rol yapma oyunları listesine girmeye kesinlikle hak kazanıyor.

2. Tower of Fantasy

2. Tower of Fantasy

Genshin Impact'in rakibi olarak da adlandırılan Tower of Fantasy, en büyük rakibine oranla daha aksiyonlu bir rol yapma deneyimi sunuyor. Keşif elementleri ve hack-and-slah türünde oynanışıyla adından söz ettirmeyi başarıyor.

3. Warframe

3. Warframe

2013 senesinden beri hayatımızın içinde olan Warframe, kendini geliştirerek günümüzde halen daha sıkça oynanan çevrimiçi oyunlar arasında yer alıyor. Her güncelleme ile birlikte gelen yeni içerikler sayesinde oyuncuyu başında tutmayı biliyor.

4. Old School RuneScape

4. Old School RuneScape

Görselliği dolayısıyla kimisi tarafından sevilmese bile türünün en iyi örneklerinden birisi olan Old School RuneScape, 2013 senesinden beri devasa bir dünyayı oyuncuların ayaklarına seriyor. Ücretsiz olması ve rol yapma mekaniklerini oyuna çok iyi işlemesiyle tanınıyor.

5. Path of Exile

5. Path of Exile

Bitmek bilmeyen uçsuz bucaksız bir dünya, ve oyunculara kapılarını araladığı sınırsız bir eğlence. Path of Exile, oynanabilecek en iyi rol yapma oyunlarında ilk sıralarda mutlaka yer alan bir yapımdır. Ücretsiz olmasının yanı sıra güncellemeler ile birlikte getirdiği içerikler sayesinde binlerce saat sınırsız bir eğlence kaynağı haline dönüşüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Neverwinter

6. Neverwinter

Dungeons & Dragons üzerine kurulmuş olan Neverwinter, oynaması tamamen ücretsiz bir MMORPG olarak karşımıza çıkıyor. Öyle bir yapısı bulunuyor ki, D&D'ın kendi Online oyunundan bile daha çok oynanmayı başarıyor. Klasik rol yapma temasını fantastik bir dünya ile birleştirmesi de cabası.

7. WAKFU

7. WAKFU

Oldukça güzel bir yapıya sahip olan WAKFU, oyuncuları çeşitli zindanlar içerisine sokarak harika bir yol yapma deneyimi sunuyor. Ayrıca karakterlere özgü yetenekler sayesinde savaş arenalarında çeşitli bir oyun deneyimi sunmayı da ihmal etmiyor.

8. Mist Legacy

8. Mist Legacy

Sıra tabanlı bir oyun sistemine sahip olan MMORPG Mist Legacy, Steam'de oynaması ücretsiz olan rol yapma oyunları arasında yer alıyor. Elle çizilmiş gibi duran grafikleri bir yana, oyun içerisinde sunduğu çeşitli hikaye düzlemleri ile oldukça sevilen bir oyundur.

9. Shakes and Fidget

9. Shakes and Fidget

Büyük bir dünyaya ev sahipliği yapan ve görselliği ile oyuncuları kendine çeken Shakes and Fidget, 50 milyondan fazla oyuncu kitlesiyle kendine bu listede yer bulabiliyor. Çizgi roman tarzı grafikleri ile adeta bir kitap okuyormuş hissiyatı sunabiliyor.

10. Eternal Senia

10. Eternal Senia

Anime RPG türünde olan Eternal Senia, oyunculara sunduğu güzel hikaye akışıyla ön plana çıkıyor. Belki görsellik anlamında çoğu kesime hitap etmiyor ancak sunduğu içerikler ile oldukça başarılı bir yapım konumunda olduğunu söyleyebiliriz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
5
4
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın