Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Delirdin?

etiket Yüzde Kaç Delirdin?

Herkesin pek temiz delirdiği bu ortamda senin sağlam kalman pek mümkün değildi zaten... Ama deliliğin ne boyutlara ulaştı, işte onu tam kestiremiyoruz. E hadi seni teste doğru alalım, sağlam aklından geriye ne kadarı kalmış görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım.

3. Aksiyon açlığını gidermek için şöyle bir şey yapar mısın?

4. Peki sana bu tarz bir araba hediye edilse kullanır mısın?

4. Peki sana bu tarz bir araba hediye edilse kullanır mısın?

5. Tarzını yenileyip sana şöyle bir şeyler yaptırsak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pekiii, şu arkadaki gibi bir evde yaşamayı düşünür müydün?

7. Kimse görmezken yapmaktan en çok hoşlandığın şey?

8. Sence senin ruh eşin nasıl biri?

9. Bize hayallerindeki işten bahsetsene biraz?

10. Ve son soru... Yalnızlık mı delirtir insanı, yoksa insanlar mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu testler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%100 Kafayı Yemişsin!

Üzülerek söylüyoruz ki, sen bayağı kafayı sıyırmışsın. Ama inan suç sende değil! Kimseye kendini anlatamadığını ve kimsenin seni anlamadığını anladığın an kendi kabuğuna çekilmişsin. Seni senden başkası anlamaz diye düşündüğün için diğer insanlara karşı sert bir tavır takınıyorsun. Aman onlar da seni hayal kırıklığına uğratmasalarmış canım!

%100 Normalsin!

Sen oldukça sakin ve mantıklı birisin. Ani çıkışlar yapmıyor, konuşmadan önce iki kere düşünüyorsun. Duygularını kontrol etmekte başarılısın, stresli durumlarla baş etmekte ise üstüne yok. Çelik gibi sağlam sinirlerin var. O yüzden seni delirtememişler, sen yüzde yüz normalsin!

%20 Deli, %80 Normalsin!

Sen deliliğin tatlı bir delilik, yani tam kararında! Kendi deliliğinin farkındasın ve bununla yaşamayı seviyorsun. Kendini iyi hissettiğin sürece insanların senin hakkında ne düşündüklerini umursamıyorsun. E önemli olan da senin içinden geldiği gibi davranman zaten. Gerisine takılma!

%75 Deli, %25 Normalsin!

Sen öyle kendi halinde sakin sakin takılırken bu insanlar seni ufak ufak delirtmişler, haksız mıyız! Delirmesen tuhaf olurdu zaten, sen yine iyi dayanmışsın... Herkesin sinsi sinsi birbirinin kuyusunu kazdığı ortamda cesurca konuşmaktan çekinmemek, kimseye eyvallah dememek delilikse bırak sen de öyle oluver!

%50 Deli, %50 Normalsin!

Sen tatlı tatlı delirmeye başlamışsın ama aradaki denge korunuyor neyseki... Mantıklı bir tarafın var, o senin hepten kendini kaybetmene engel oluyor. Duygularını yoğun yaşıyor ve zaman zaman ani tepkiler verebiliyorsun. Ama biraz aceleci olmanın, anı yaşamanın ters bir yanı yok rahat ol!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
782
463
254
96
73
52
39
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın