Görüş Bildir
Haberler
Kendine Nasıl Bir Uğraş Edinmelisin?

etiket Kendine Nasıl Bir Uğraş Edinmelisin?

Şu aralar kendini boşlukta hissediyorsun, sana yeni bir uğraş bulmak gerek. Üzerindeki rehaveti atacak ve yaza bomba gibi girmene yardımcı olacak o şeyin ne olduğunu sen bilemiyorsan, biz ne güne duruyoruz?! Hadi bakalım, eller çalışsın...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetle başlayalım.

2. Bir de yaşını öğrenelim.

3. Bunu sana sormak için biraz erken gerçi ama aklında nasıl bir emeklilik planı var?

4. Sosyal medyayı genelde ne için kullanıyorsun?

5. Sence bunlardan hangisine maruz kalmak daha utanç verici?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şans eseri soyunun kraliyet ailesine dayandığını öğrendin ve senin saraya dönmeni istiyorlar. İlk yapacağın şey ne olur?

7. Sana 24 saatliğine görünmez olma şansı tanısak...

8. İşte o kara gün geldi çattı! Zombi istilasına uğradık...

Bu testler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Anime izleyerek Japonca öğrenmek!

Sen yeni kültürleri tanımaya oldukça açık birisin. Ama şu anki imkanlar senin dünya turuna çıkmana izin vermiyor. E senin için işin kolayını bulduk, Japonca öğrenmek için anime izlemeye başlayabilirsin! Hem masrafsız hem keyifli...

Sokak hayvanlarına kıyafet örmek!

Sana misler gibi bir aktivite bulduk, hem bol sevaplı hem az masraflısından! Alıyorsun eline yünü şişi, başlıyorsun sokak hayvanları için kıyafet örmeye... Önümüzdeki kış senin sayende kaç minnoş huzurlu bir uyku uyuyacak, bir düşünsene!

Sokak röportajlarında arkada gözükmek!

Ünlü olmak o kadar kolay değil ama insan en azından bir kamera karşısına geçmek istiyor, haksız mıyız? Sen de bu hasretini TV programlarında ya da sokak röportajlarında arkadan geçerek giderebilirsin. Sana da spor olur hem, fena mı!

Evsizler için yemek hazırlamak!

Şöyle güzel işler yaptığını bilsen, insanlara faydan dokunsa nasıl olur? Mesela evsizler için yemek hazırlayıp onları dağıtsan? Emin ol, bunları yaptıktan sonra başını yastığa huzur içinde koyacaksın. E hadi, kolları sıva hemen!

Mızıka çalmayı öğrenmek!

Müzik kulağım var ama öyle kemandır, piyanodur bana gelmez ben daha ufak işlerin insanıyım diyorsan sana şahane bir tavsiyemiz var: mızıka çalmayı öğren! Hem az masraflı bir uğraş hem de ortamlarda havan olur. Daha ne olsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
352
151
122
50
43
27
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kaossever

ingilizceyi türkçeyi şakır şakır söktük de bir japoncamız eksikti zaten

Orhan Ulusoy

Evsizler için yemek hazırlamak!