Görüş Bildir
Haberler
Yürüyen Ölülerle Bitmeyen Savaş: The Walking Dead Hayranları İçin 10 Muazzam Oyun

Yürüyen Ölülerle Bitmeyen Savaş: The Walking Dead Hayranları İçin 10 Muazzam Oyun

Deniz Ünsal
15.01.2023 - 17:41

The Walking Dead hayatımıza girdiğinden beri kendine özgü bir alan yarattı. Zombi ile ilgili bir şey varsa, The Walking Dead ile kıyasladık kafamızda. Hikayesi oldukça başarılı ve ele aldığı temanın öncüsü olan diziyi sevenler için oyun dünyasında da bir çok alternatif var. Gelin bunlara bir bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Plague Inc: Evolved

10. Plague Inc: Evolved

Tüm dünyayı etkisi altına alan bir virüs ya da grip olarak mutasyonlara uğradığınız, çıkarılan aşılar ve ilaçlara karşı yeni özellikler edindiğiniz bir oyun Plague Inc: Evolved. 10 Farklı patojen ile küçük minik bir grip ya da virüsten, dünyanın sonunu getirecek zombi salgınına giden bir yol çizebilirsiniz.

9. This War Of Mine

9. This War Of Mine

Korkunç ve yıkıcı savaş sonrasında hayatta kalmak için savaştığımız This War Of Mine. Oyunda zombi olmasa da gerçekçi bir hayatta kalma macerası yaşatan, ölüm kalım meselelerinde karar vermenizi gerektiren ve grubunuzdakileri hayatta tutmak için bazen başka hayatları feda edeceğiniz muhteşem bir oyun.

8. Dead Island

8. Dead Island

Kısa bir süre sonra ikinci oyunu ile karşımıza çıkacak olan Dead Island. Zombi sürülerine karşı vahşetle savaştığımız hack'n Slash tarzı oyunların öncüsü olan Dead Island, The Walking Dead severlerin oynaması gereken bir oyun.

7. Left 4 Dead 2

7. Left 4 Dead 2

Yılların eskitemediği, hala arkadaşlarımızla birlikte oynamayı düşündüğümüz Left 4 Dead 2. 4 kişi olarak birlikte oynayabileceğiniz ve korkunç zombi sürülerinden, süper mutant zombilerden kurtulmaya çalıştığınız muhteşem bi oyun.

6. World War Z: Aftermath

6. World War Z: Aftermath

Brad Pitt'in başarılı filmlerinden olan World War Z'yi konu alan oyun, filmdeki olayları merkeze alırken size de farklı bir deneyim sunuyor. Yapay zeka destekli karakterler ya da arkadaşlarınız ile dev zombi sürülerine karşı savaşacaksınız. Düşmüş şehirleri kurtarmaya çalışabilir ya da Horde Xl modunda sonsuz zombi sürülerine karşı hayatta kalmaya çalışabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Days Gone

5. Days Gone

Tüm dünya nüfusunu zombilere çeviren salgının ortasında karısını arayan Deacon St. John olarak oynadığımız, açık dünya hayatta kalma oyunu Days Gone.  Korkmanız gereken tek şey zombiler değil, vahşi hayvanlara ve acımasız insan gruplarına karşı da savaşmalısınız.

4. Dead Rising 3

4. Dead Rising 3

Her şeyin silaha dönüştürülebildiği, yaratıcılığınızı konuşturmanız gereken bir hayatta kalma oyunu Dead Rising 3. Askeri saldırı Los Perididos şehrini yok etmeden önce kaçmanız gerekiyor ve karşınızda bu kaçışı zorlaştıracak sayısız zombi var.

3. 7 Days to Die

3. 7 Days to Die

Adından da anlaşılacağı gibi her yedi günde bir duvarlarınızı zorlayan bir zombi istilasına karşı hayatta kalmaya çalıştığınız 7 Days to Die. Yenilikçi oynanışını kule savunması, FPS ve RPG elementleri ile birleştiren oyun, The Walking Dead severlerin eminiz ki çok hoşuna gidecek.

2. Dying Light

2. Dying Light

İster serinin ilk isterseniz de ikinci oyununu oynayın, hiç fark etmez. Dying Light, üstünden seneler geçse bile size eğlenceli bir oynanış sunmayı başarabiliyor. Etkileyici parkur mekanikleri ve gece sokağa çıkmaya korkacağınız zombileri ile oynayanlara adrenalini sonuna kadar hissettiriyor.

1. The Last of Us

1. The Last of Us

Her yönü ile muhteşem bir oyun serisi. Oynanışı, hikayesi, müzikleri, yarattığı evren derken saymakla bitmez. Mutasyon geçirmiş zombiler, sizi avlamaya çalışan insan grupları ile korku dolu savaşlar vereceğiniz bir seri Last of Us. The Walking Dead seviyorsanız kesin, sevmiyorsanız da kesin oynamanız gereken bir yapım.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
7
4
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın