Görüş Bildir
Haberler
Yorgun Bakışlara Doğal Çözümler

Yorgun Bakışlara Doğal Çözümler

Her Güzel Şey
05.04.2014 - 09:16 Son Güncelleme: 05.04.2014 - 11:40

Tüm gün işte, okulda yaşanan stresli zamanlar, uzun  saatler çalışma, düzenli olmayan uykular ve daha birçok nedenden dolayı bakışlarımız giderek daha da yorgunlaşıyor.

Çok küçük yaşlardan başlayan yoğun okul temposunun ileride iş hayatına dönüşmesiyle hayatımızın her anı koşturmakla geçiyor.Giderek kendimize daha az zaman ayırır olmaya başlıyoruz.Tabiki vücudumuz da buna karşı tepkiler veriyor.En büyük etmeni düzensiz uyku, stres ve az su tüketimi olan göz altı morlukları/halkaları bizi olduğumuzdan çok daha yaşlı ve yorgun gösteriyor.Bunu engellemek çokta zor değil. Evde doğal yollardan elde edeceğimiz kür ve maskelerle bakışlarımızı daha çok canlandırabiliriz!

Kivili maske

Bir adet kiviyi rendeleyip 4 damla avakado yağıyla iyice harmanladıktan sonra göz altlarınıza uygulayın.10 dakika bekledikten sonra dikkatlice pamukla temizleyin.İlk andan itibaren bile ferahlığını hissedeceksiniz.

Çay Kürü

Zambak, papatya, ıhlamur ve lavanta çaylarıyla yapılan güzellik kürleri gözlerdeki yorgunluk , şişlikleri ve morarmaları gideriyor.

Bunun için örneğin bir tutam ıhlamuru 1 çay fincanı kaynar suya ilave edip 10 dakika bekletin. Süzüp soğumaya bırakın. 2 makyaj pamuğunu çaya batırıp göz kapaklarınıza uygulayın. 10 dakika bekleyip, yıkayın. Rahatlığı hemen hissedeceksiniz.

Kahve ve Yumurta Akı Maskesi

Bir çorba kaşığı kahveyi bir yumurta akı ile karıştırın. Hazırladığınız Karışımı bir gazlı bezin üstüne koyun. Yaklaşık 15-20 dk göz altı morluklarının oluştuğu bölgede bekletin. Bunu yaptıktan Sonra göz altında oluşan morlukları ve şişkinlerin gideceğini fark edeceksiniz.

Elma Maskesi

Göz çevresinde oluşan morluklar için elma kabuğu çok iyi bir yöntemdir. Bir Elmayı soyun ve kabuklarını gözünüzün üstüne koyun. Göz altı morlukların gideceğini göreceksiniz.

Kaynak: http://herguzelsey.com/2014/03/31/yor...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın