Görüş Bildir
Haberler
Yolda Gezen Çocuğun Başına Taşla Vurmaktan Aranırken Tacizden Gözaltına Alındı ve Serbest Kaldı!

etiket Yolda Gezen Çocuğun Başına Taşla Vurmaktan Aranırken Tacizden Gözaltına Alındı ve Serbest Kaldı!

Samsun'da 33 yaşındaki Osman Ç., sokakta bisikletle gezen 9 yaşındaki A.M.A. isimli kızın başına parke taşıyla vurup kaçtı. Polisin bu olay nedeniyle aradığı şüpheli, otobüs durağında bir genç kıza tacizde bulununca yakalandı. Osman Ç., her iki olay nedeniyle çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erzurum’da evinin penceresinden havalı tabancayla ateş ederek sokakta oyun oynayan iki çocuğu vuran 27 yaşındaki Ömer Murat Akçay’ın tutuklanmasının ardından, çocuğa yönelik bir şiddet haberi de Samsun’dan geldi.

Merkez Atakum ilçesinde inşaat işçisi Osman Ç., evinin önünde arkadaşlarıyla birlikte bisikletle gezen A.M.A. isimli kıza saldırdı. Eliyle arkasına gizlediği büyük bir parke taşıyla yavaşca gelen Osman Ç., arkası dönük halde olan kızın başına sertçe vurdu. 

Yere yığılan kız kendinden geçerken şüpheli ise olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri ve polis sevk edildi.

Saldırı anı güvenlik kameralarına böyle yansıdı 👇

Saldırının ardından hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan küçük kızın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tacizden yakalandı ve adli kontrolle serbest bırakıldı.

Tacizden yakalandı ve adli kontrolle serbest bırakıldı.

Polis, olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için ise soruşturma başlattı. Bu olaydan 2 ay sonra yine Atakum ilçesinde, durakta otobüs bekleyen bir genç kıza tacizde bulunan Osman Ç., çevredekiler tarafından etkisiz hale getirilerek polise teslim edildi.

Gözaltına alınan şüphelinin 9 yaşındaki A.M.A.’yı darp eden kişi olduğu güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edildi.

Görüntülerdeki kişinin kendisi olmadığını savunan Osman Ç., böyle bir olayı hatırlamadığını ifade etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Osman Ç., her iki olay nedeniyle çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı.

Sanığın serbest bırakılmasına sosyal medyadan da tepkiler geldi...

Sanığın serbest bırakılmasına sosyal medyadan da tepkiler geldi...
Sanığın serbest bırakılmasına sosyal medyadan da tepkiler geldi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
görüncek adam

Akpnin yeni adelet sistemi. Vatan hainliğinden gözaltına alın damat kontenjanından salıveril, 12 yaşındaki çocuğa mahalle tecavüz etsin kızın sesi çıkmadı d... Devamını Gör

görüncek adam

Birisi de şeriat gelse böyle olmaz diyor. Bu amkun çocukları da zaten şeriat tabanlı. Onlar da şeriat istiyor. O zaman dilediği gibi kadın-çocuk tecavüz edeb... Devamını Gör

esen-miray-yilmaz

Adli kontrolle serbestlik mi? PES! Bunu serbest bırakanın çocuğunun başına aynı şey gelsin bakalım ne yapar? Öyle de sert vurdu ki çocuk beyin kanaması geçir... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

o kız korkusu ömrü boyunca düzelmez

Burak Gültekin

bu ülkenin adaletine güvenen gerizekalı var mı hâla? önceden parası olana yargı hiç bir şey yapmazdı. Şimdi yargı kimseye bir şey yapmıyor. Fetöcüler hariç. ... Devamını Gör

Bir de hala bu zihniyeti destekleyip "dünya bizi kıskanıyor, ortadoğunun ve müslümanların umudu biziz" diyenlerin de belasını versin.