Görüş Bildir
Haberler
'Yok Olmadan': Doğa ve Sürdürülebilirlik Üzerine Bir Sergi

'Yok Olmadan': Doğa ve Sürdürülebilirlik Üzerine Bir Sergi

Batuhan
16.02.2016 - 12:44

İstanbul Modern’in ana süreli sergiler salonu için hazırlanan uluslararası sergi “Yok Olmadan” doğa ve ekolojiyi konu alan, özellikle de sürdürülebilirlik kavramına vurgu yapan sanatçıları bir araya getiriyor. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bingy

Yok Olmadan sergisini 5 Haziran’a kadar ziyaret edebilirsiniz. İstanbul Küratörlüğünü Çelenk Bafra, Paolo Colombo’nun üstlendiği sergi İstanbul Modern’de 13 Ocak’ta başladı.

Hamish Fulton

Sergideki yapıtlar sanatçıların yaşadığımız dünyayla ilgili farklı yaklaşımlarını yansıtıyor. Bazıları büyük ekolojik meseleleri çözmenin olanaksızlığına işaret ediyor, bazılarıysa ekosistemin korunmasına ve insan türünün onunla uyum içinde varlığını sürdürebilmesine yönelik öneriler getiriyor.

Mario Merz

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yalnızca gezegendeki insan hayatının nasıl sürdürülebileceğine değil; doğa algımız ve ekosistemle ilişkimizde fark yaratma ve mesafe kat etme yollarına da işaret edecek olasılık ve olanaklara yer veriyor.

Yoko Ono

Serginin ön programı 23 Aralık 2015 itibarıyla kısa süreli sergiler alanında başlıyor.

Alper Aydın

Sergiye paralel sanat ve ekoloji üzerine gösterimler, paneller, sunumlar ve atölye çalışmaları gibi özel etkinlikler de planlanıyor.

Gaia Dergi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
3
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
BEŞİKTAŞLI ABİ

o iki elma muazzam bir eser.. sanatçının epey bi vaktini almıştır yapması.. 200 bin euro dan da aşşağı fiyatı yoktur...