Görüş Bildir
Haberler
Yoğun Nemlendirici Etkisiyle Sizi Pamuk Gibi Hissettirecek En İyi Vücut Sütleri

etiket Yoğun Nemlendirici Etkisiyle Sizi Pamuk Gibi Hissettirecek En İyi Vücut Sütleri

Ekin Avcı
20.11.2021 - 03:15

Cildimiz yazın güneşin ve sıcağın, kışınsa soğuk ve kuru havanın etkisiyle epey yıpranıyor. Bu yüzden cilde ihtiyacı olan nemi sağlamak her mevsimde çok önemli. Tüm vücudun için kullanabileceğin, cildine ihtiyacı olan nemi sunarken onu yumuşacık da yapacak en iyi vücut sütlerini bir araya getirdik. Bu kış vazgeçilmezlerinde yerini alacak ürünlere göz atmak istersen seni içeriğe alalım.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yoğun nemlendirici bakım sunan Nivea Besleyici Vücut Sütü

Yoğun nemlendirici bakım sunan Nivea Besleyici Vücut Sütü

Nivea Besleyici Vücut Sütü badem yağı içeren yoğun formülü ile kuru ciltlerin ihtiyacı olan derin nemlendirmeyi ve ekstra bakımı sağlıyor. Şu an indirimde. 

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Her şeyiyle soğuk kış günlerinin koruyu vücut sütü. Gerçekten harika! Daha önce de kullanmıştım, indirime düşünce elimdekinin bitmesini beklemden alıyorum tekrardan.''

Organik vanilya özleri içeren Yves Rocher Vücut Sütü

Organik vanilya özleri içeren Yves Rocher Vücut Sütü

organik vanilyanın etkileyici gücüyle cildinizde hoş bir koku bırakıp cildi nemlendiren Yves Rocher Vücut Sütü yararlı etkileriyle bilinen organik karite yağı ile zenginleştirilmiş formüle ve %96'dan fazla doğal içeriğe sahip. Ayrıca paraben ve mineral yağ içermiyor. Şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Harika bi losyon! Yumuşacık yapıyor, kokusu da çok hoş.''

Ziaja Keçi Sütü vücut losyonu

Ziaja Keçi Sütü vücut losyonu

Son zamanlarda dillerden düşmeyen Ziaja Keçi Sütü Vücut Losyonu dış deriyi yeniden canlandırmaya ve görünür şekilde yumuşatmaya yardımcı olurken yoğun biçimde de nemlendiriyor. Şu an indirimde. 

Bir kullanıcı yorumu şöyle: '__'Çok güzel bir nemlendirici! Benim cildim hassas, normalde sivilce yapar vs diye yeni şeyleri denemekten çekiniyorum. Bunu normalde aktardan alıyorum, kesinlikle öneririm. Çok güzel kokuyor ve çok güzel nemlendiriyor.''

Çok hassas ciltler için özel formüle sahip, üre içerikli ISANA Med Vücut Sütü

Çok hassas ciltler için özel formüle sahip, üre içerikli ISANA Med Vücut Sütü

Koku ve renklendirici içermeyen ISANA Med Vücut Sütü hassas, alerjiye yatkın ve tahrişe açık cilt tipleri için öneriliyor. Cilde yoğun bir bakım ve nemlendirme yapan ürün, içeriğini oluşturan özel formülü sayesinde cildi yatıştırıyor. Çok hassas bir cilde sahipsen kozmetik ürünler kullanmadan önce bir uzmana danışmanda fayda var.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Harika bir ürün! İçindeki %10 üre sayesinde hem vücudumdaki sivilcelerime çok iyi geldi hem de çok iyi nemlendirdi. İlaç kaynaklı hafif egzamalarım var onlara bile iyi geldi. Daha pahalı bir sürü ürün denedim ama en iyisi buydu. Artık vazgeçilmezim!''

Babe Hydra-Calm Body Milk hassas ciltler için vücut sütü

Babe Hydra-Calm Body Milk hassas ciltler için vücut sütü

İçeriğindeki jojoba yağı ile hızla emilen Babe Hydra-Calm Body Milk cildi nemlendirirken gün boyunca yumuşak ve esnek bırakarak yatıştırıyor. Şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Kuru cildi yağlı his bırakmadan nemlendiriyor. 2 günde teslim edildi.''

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın