Görüş Bildir
Haberler
Kırıksız Saçlar Mümkün! Doğru Şekilde Saç Kurutma İp Uçları

etiket Kırıksız Saçlar Mümkün! Doğru Şekilde Saç Kurutma İp Uçları

Cal Lightman
15.11.2021 - 10:45

Çoğumuz için saç kurutma alel acele yapılan bir eylemden öteye geçmese de aslında saç kalitemiz için çok önemli bir detay.

Kullandığınız saç bakım ürünleri, havlu, kurutma makinesi, tarağınız, bunların her biri saçlarınıza iyi ya da kötü geliyor. Olumsuzlukları ortadan kaldırmak istiyorsanız doğru içeriktesiniz!

Saçlarınızı doğru kurutmak için uygulayabileceğiniz yöntem ve ürünleri sizin için yazdık.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tabii ki önce saçımızı ihtiyacı olan doğru şampuanla yıkamalıyız.

En az 3 dakika boyunca saç diplerinize bastırmadan şampuanla masaj yapın. Böylece şampuanı saçlarınızın her yerine eşit bir şekilde yedirip, kök hücrelerinizi masajla canlandırabilirsiniz.Saç tipinize uygun şampuan ve krem kullanmanızı öneriyoruz. Yani her saç tipine uygun ibareli seçenekler pek doğru olmuyor.

Genel sorunlardan biri olan saç dökülme problemine iyi geleceğini düşündüğümüz bir önerimiz var. Burada.

2. Duş sonrası beslenen saçlar kusursuz görünüm sağlıyor.

Öyle duştan çıkıp hemen saçı kurutmak yok. Önce bir güzel saçımıza uygulayabileceğimiz güzel bir maskemiz olmalı. Saç maskenizi özellikle saçlarınızın orta ve uç kısımlarına maskeyi güzelce yedirin. Diplerinize çok yoğun maske uygulamazsanız saçınızın ağırlaşma riskini epey azaltırsınız. 

Keyifle kullanabileceğiniz durulanmayan saç maskesi önerimiz için tıklayın.

3. Havluların saçı kırdığını biliyor muydunuz?

Pamuk oranı yüksek hafif havlular kırık ihtimalini ortadan kaldırabilecek bir diğer yöntem diyebiliriz. Maske uyguladığınız saçınızı güzel bir havluya sararak 3 dakika bekletin. Daha sonra havluyu çıkartıp yumuşacık saçlarınızı saç kırmayan muhteşem bir tarakla tarayın.

4. Artık sağlıklı saçlarımızı şekillendirebiliriz.

Saçınızı kuruturken fönleyebilecek, güç kademesi bulunan ayrıca fan seçeneği de olan bir makine şart. Orta ısıya ayarlı fön makinenizle saçlarınızın alışık olduğu yönlere doğru kurutun. Böylece saçlarınıza fırça değdirmeden şekil vermiş olucaksınız. Saçlarınızı savura savura kurutmanızı pek önermiyoruz.

5. Saçlarınızı taramadan önce iki üç kez fıslatmanızda fayda olan keratinli bir önerimiz var.

Gün boyu sapasağlam, ışıl ışıl saçlarla gezmek kolay değil.  Saç tarama rutinlerinizin 1 dakika önüne keratin bakım sprey kullanma süresi ekleyin. Saçınızı ıslatacak kadar sıkmanıza gerek yok. Sadece yeteri kadar fıslatın ve saçınıza yedirip, tarayın. 🤌🏽

Sizin için seçtiğimiz ürün Syoss keratin sprey.

Fiyatı: 39,89 TL.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın