Görüş Bildir
Haberler
Kıvırcık Saçlıların Hayatını Kolaylaştıracak Mucizevi Saç Bakım Ürünleri

etiket Kıvırcık Saçlıların Hayatını Kolaylaştıracak Mucizevi Saç Bakım Ürünleri

ozge icil
12.11.2021 - 11:31

Saçlarımız hepimizin göz bebeği. Düz ve bakımı kolay saçlar neyse de kıvırcık saçların hali bir başka doğrusu. Göz alıcı dalgalar ve hacimli bukleler herkesin hayali olsa da, kıvırcık saçın gereğinden fazla emek istediğini hepimiz çok iyi biliyoruz. 

Herkesin imrenerek baktığı doğal ve parlak görünümlü buklelere mi sahip olmak istiyorsunuz? 

Merak etmeyin durmadan elektriklenen, bir türlü düzene girmeyen ve olur olmaz yerde kabaran yorgun saçlarınızı sağlığına kavuşturmak için harika önerilerimiz var. Gelin bu mucize ürünlere birlikte bakalım!

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kıvırcık saçların süper kahramanı: Tangle Tarak

Kıvırcık saçların süper kahramanı: Tangle Tarak

Çok dolanan kıvırcık saçlarınızı tek hamlede kolayca açmaya ne dersiniz? Mucizevi sonuçlar doğuran bu tarağı saçlarınıza krem uyguladıktan sonra kullanabilirsiniz. Buklelerinizi zedelememek adına tarama işlemine saç uçlarından başlamanız gerekir. 

Ürün biraz pahalı evet ama çok güzel. Karışık olan ıslak saçlarımı hemen açıverdi. Boyutu da ideal bence.

Karışık saçları bir anda açan ve kendiliğinden sağlıklı görünüm veren bu tarakla, saçlarınızın gerçek potansiyelini ortaya çıkarabilirsiniz.

Fiyatı: 135, 57 TL. 

Buradan inceleyebilirsiniz!

Doğru şampuan ile pürüzsüz buklelere sahip olabilirsiniz.

Doğru şampuan ile pürüzsüz buklelere sahip olabilirsiniz.

Kıvırcık saçlarda şampuan kullanımı, saç sağlığı açısından büyük önem taşır. Hızlı emilen ve doğal içerikli bu şampuanla bukleleriniz daha dolgun, saçlarınız daha parlak olacak.

Kabarma ve elektriklenme etkisini azaltan, saçlarınızı dipten uca besleyen turunçgil, hindistan cevizi ve bal karışımı bu formülün hem kokusuna hem de inanılmaz sonuçlarına bayılacaksınız.

Eğer kıvırcık saçlıysanız kesinlikle kullanmalısınız. Bununla birlikte saç kremini de kullanıyorum buklelerim kesinlikle daha iyi duruyor. Fiyatına göre küçük gibi gelebilir size ama uzun süre kullanabiliyosunuz. 2-3 günde bir saçımı yıkıyorum ve 2 buçuk 3 ay kadar kullandım. Kargoda dökülür mü diye korkmuştum ama çok iyi paketlenmiş olarak geldi.

Fiyatı: 87, 43 TL. Burada!

Daha canlı ve dolgun bukleler için krem kullanımı şart!

Daha canlı ve dolgun bukleler için krem kullanımı şart!

Kıvırcık saçlılar için saç kremi olmayan bir saç bakım rutini düşünülemez. Saçlarınızı daha iyi açmak, karışmasını engellemek ve aynı zamanda bakım yapmak için doğal içerikli bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Saçlarınızı kirden arındırdıktan sonra, nem ve parlaklık kazandırmak için uyguladığınız saç kremi ile saç tarama işleminin inanılmaz hızlandığını farkedeceksiniz. 

Bayılıyorum. Kabarık buklelerim vardı. Bu kremi keşfettim. Saçlarımı yıkadıktan sonra ıpıslakken sürüyorum ve durulamıyorum. Kendi halinde kurumaya bırakıyorum. Mükemmel buklelerim var artık. Üstelik içeriği tertemiz bir ürün.

Shea yağı içeriğiyle saçlarınıza ihtiyacı olan nem ve besin desteğini sağlayan bu krem, buklelerinize özlediğiniz hacim ve parlaklığı geri verecek. 

Denemek için buraya tıklayabilirsiniz!

Ağırlaşmayan enerjik saçlar için;

Ağırlaşmayan enerjik saçlar için;

Kıvırcık saçların dağılmaya ne kadar meyilli olduğunu bilmeyen yoktur. Rüzgarda ve kötü hava şartlarında saçlarınız uçuşmasın, bukleler birbirine karışmasın diye saçta ağırlık yapmayan bir köpük önerimiz var.

Hafif içeriği ile saçlarınızı ferahlatan ve hiçbir kalıntı bırakmayan bu köpük, en bakımsız günde bile yorgun saçlarınızı yenileyecek. Saçlarınızdaki elektriklenmeyi alan, buklelerinize enerji veren saç köpüğünü yıkama ve kurutma işlemlerinden sonra uygulayabilirsiniz.

Güzel ürün, kokusu rahatsız etmiyor en iyisi de bu bence.

Daha belirgin bukleler ve capcanlı bir saç için kendinizi ödüllendirmek isterseniz linkimiz burada!

Fiyatı: 55,20 TL.

Saçlarını şımartmak isteyen gelsin!

Saçlarını şımartmak isteyen gelsin!

Boyadan yıpranan, cansızlaşan, dolgunluğunu kaybetmiş buklelerinize yeniden hayat vermek istemez misiniz? O zaman bu ürün tam size göre. 

Badem özü ve narenciye notaları ile zenginleştirilmiş bu doğal içerik, kuruyan ve elektriklenen saçlarınıza doğal bir parlaklık verecek. Doğal iklimlendirme etkili bu ürünle yorgun ve susuz saçlarınızı kısa sürede yumuşacık yapabilirsiniz.

Doğru kullanım için şampuan sonrası nemlendirdiğiniz saçınıza 10-15 dakika maske uygulamalı, daha sonra saçlarınızı tarayarak durulamalısınız. 

Maskeyi doğru kullandığınız sürece kesinlikle muhteşem. Şampuan sonrası sürüyorum 10 dakika bekletip duruluyorum buklelerim daha belirgin oluyor.

Bu içeriklere de göz atmalısınız :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın