Görüş Bildir
Haberler
İnsanların Bakmaya Doyamayacağı Kirpiklere Kavuşmak İçin Bu Adımları İzleyin!

etiket İnsanların Bakmaya Doyamayacağı Kirpiklere Kavuşmak İçin Bu Adımları İzleyin!

Tuğba Erdem
14.11.2021 - 14:15

Gözler, yüzümüzde en dikkat çeken bölgemiz. Gözü çevreleyen kirpiklerimiz ve kaşlarımız için ifademiz için büyük anlam ifade ediyor. Kirpiklerinize bakım yapmak ve doğru şekilde temizlemek için uymanız gereken birkaç basit kuralı sizin için derledik. Keyifli okumalar!

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk adım beslemekten geçiyor.

1. İlk adım beslemekten geçiyor.

Doğru bir kirpik besleyici ile kirpikleriniz güçlenecek ve daha dolgun duracaklardır. Üstelik bu bakım kirpik köklerini güçlendirdiği için kopmalarını da zorlaştıracaktır. 

Buradan LUSS Power Eyebrow&Eyelashes Kaş ve Kirpik Besleyici'sini alabilirsiniz. 

Kullanıcı yorumu>>

Kaşlarım kendimi bildim bileli oldukça seyrektir. Ne yapsam fayda etmezdi. Ancak Luss kullandıktan iki hafta sonra herkesin kasların ne kadar dolgunlasmış demesi ile kendim de farkı gördüm. Normalde bu tür ürünlere inanmazken son kez denemek isteyip almıştım ve gerçekten parasının hakkını sonuna kadar veren bir ürün alın ve farkı görün, teşekkürler Luss♥️

2. Etkili bir maskara ile bakışlarınızı güçlendirin.

2. Etkili bir maskara ile bakışlarınızı güçlendirin.

Maskaralar makyaj rutinimizin ayrılmaz bir parçası haline geldi. Doğru fırça uçlu bir rimeli doğru şekilde kullandığınızda kirpiklerinizin görünümüne inanamayacaksınız. 

Özellikle kısa kirpikler için Maybelline New York'un Lash Sensational Sky High Maskarası çok etkili. Tek tek ayırıp hacim veriyor. Ekstra hacim istiyorsanız mutlaka kalın uçlu bir fırça kullanın. 

Buradan satın alabilirsiniz.

3. Kirpik kıvırıcınızı doğru kullanın.

3. Kirpik kıvırıcınızı doğru kullanın.

Kıvrılmış kirpikler daha uzun ve dolgun görünecektir. Bu nedenle maskaranızı uygulamadan önce kirpik kıvırıcı ile kirpiklerinizi kıvırın. Bantları sert olmayan bir kıvırıcı kullanmaya özen gösterin. Maskaradan sonra uygulanan kirpik kıvırıcı kirpiklerinizi kırabilir. 

Missha'nın 3 Kat Güçlü Kirpik Kıvırıcısı benim favorim. Kirpiklerinize zarar vermeden nazikçe kıvırıyor. Uzun süre düşmeden kıvrık kalıyorlar.

Satın almak için tıklayın!

4. Makyajınızı temizlerken nazik olun.

4. Makyajınızı temizlerken nazik olun.

Temizleme aşamasındayken en az yaparkenki kadar dikkatli olun. Kirpiklerinizin çoğu sert temizleme esnasında kopuyor. Bunu en aza indirgemek için yumuşak pamukla birlikte yağ bazlı temizleyiciler kullanın. Pamuğa döktüğünüz temizleyiciyi gözünüzde biraz bekletin ve nazikçe sıyırıl. Fazla ovalama işlemi yapmayın. 

Uzun zamandır Yves Rocher'nin temizleme suyunu kullanıyorum. Hassas cilde sahip olduğum için bana çok iyi geldi. 

Buradan satın alabilirsiniz.

5. Beslenme ile destekleyin.

5. Beslenme ile destekleyin.

Vücudumuz asıl besinlerini yediklerimizden alır. Buna kirpiklerimiz de dahil. Dışarıdan müdahaleler yardımcı olsa da en etkili çözüm sağlıklı beslenmek. Özellikle fındık ve ceviz bu konuda destekleyici. 

Buradaki mini atıştırmalık kabına günlük ihtiyacınızı koyarak bu besinleri aldığınıza emin olabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın