Görüş Bildir
Haberler
'YKS'ye Üç Ay Hazırlanıp Dereceye Girdim' Demişti: Belge Sahte Çıktı

etiket 'YKS'ye Üç Ay Hazırlanıp Dereceye Girdim' Demişti: Belge Sahte Çıktı

Manisa'da liseyi açıktan okuyan Filiz Sert, üniversite sınavına sadece üç buçuk ay hazırlanıp eşir ağırlık puan türünde 1671. olduğunu açıklamıştı. Sert'in gösterdiği YKS belgesi sahte çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Filiz Sert’in sınavdaki başarı iddiasının gerçek olmadığı yönündeki ihbar adının açıklanmasını istemeyen bir ÖSYM (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi) yetkilisi tarafından DHA’ya iletildi. Kendi gibi Manisalı olan Filiz Sert’in puanını incelediğini söyleyen görevli, “Aldığı puanla ilk 2 milyonluk gruba girebilmiş” dedi.

"TC numaramı hatırlamıyorum"

"TC numaramı hatırlamıyorum"

Bu uyarının ardından DHA muhabirinin yeniden temas kurduğu Filiz Sert, elindeki belgenin gerçek olduğunu söyledi. TC kimlik numarasıyla sonucu ÖSYM’nin internet sitesinden kontrol etme teklifini ise “TC numaramı hatırlamıyorum” diye geri çevirdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
588
126
81
11
9
9
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
DoctorWhat

açıktan okuyup üç buçuk ay hazırlandım ve dereceye girdime inanan ya bizim memleketten değildir ya da maldır zaten

Kerem Senol

İyide bende açıktan okudum ve daha ilk sinavimda 2.500. Küsur milyon kişinin içindeyim.Ve 8 tam soru yaptım naber,👍🤣😂 saygılar.( 47 yaşında ve kamu şirketti... Devamını Gör

Turbolu sahtekar, Müge Anlı'lık bir olay.

1913

tam istediği olur.zaten gündeme gelebilmek için böyle bir yalan atmış.yokmuş gibi davranmak en iyisi.

Nisa Bilgiç

Ne geçti eline amk. Bizim dersanedede vardı bu tipten denemelerin cevap anahtarını alıp yüksek puan yapardı ama sınavda barajı bile geçememişti amk salakları