Görüş Bildir
Haberler
Yıldızlar Yok! 2022 Dünya Kupası'nı Sakatlıkları Sebebiyle Kaçıracak Futbolcular

Yıldızlar Yok! 2022 Dünya Kupası'nı Sakatlıkları Sebebiyle Kaçıracak Futbolcular

Soner Çağlayan
10.11.2022 - 14:14 Son Güncelleme: 10.11.2022 - 14:19

2022 Dünya Kupası'na sayılı günler kala sakatlığından dolayı Dünya Kupası'nda forma giyemeyecek isimlerin listesi gittikçe artıyor. Birçok yıldızı izleyeceğimiz dev turnuvada maalesef birçok yıldız da sakatlıkları nedeniyle Dünya Kupası'nı kaçıracak. İşte sakatlıkları nedeniyle dev organizasyonu kaçıran yıldızlar 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Timo Werner

1. Timo Werner

Leipzig'de forma giyen Timo Werner'in sakatlığı sebebiyle yıl sonuna kadar sahalardan uzak kalacak. Werner, Dünya Kupası'nda Almanya Milli Takımı'nın kadrosunda da yer alamayacak.

2. Sadio Mane

2. Sadio Mane

Bayern Münih'in Senegalli futbolcusu Sadio Mane, Werder Bremen'le oynanan lig maçında yaşadığı sakatlık sebebiyle Dünya Kupası'nı kaçıracak.

3. Reece James

3. Reece James

Yıldız futbolcu, sakatlığı nedeniyle milli takım kadrosunda yer alamayacağını açıkladı. 22 yaşındaki James, geçen ay Milan maçında dizinden sakatlanmıştı. Tedavi sürecine başlayan ve düz koşulara başlayan sağ bek Katar'da riske edilmeyecek.

4. Marco Reus

4. Marco Reus

Müzmin sakat Marco Reus, sakatlığı nedeniyle 2022 Dünya Kupası'nda forma giyemeyecek.

5. N'Golo Kante

5. N'Golo Kante

Chelsea, ekim ayında diz ardı kirişindeki sakatlık yüzünden operasyon geçiren N'Golo Kante'nin sahalardan 4 ay uzak kalacağını açıkladı. 31 yaşındaki futbolcu, 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Fransa Milli Takımı'nın kadrosunda yer alamayacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ben Chilwell

6. Ben Chilwell

Chelsea'de forma giyen İngiliz sol beki Ben Chilwell, Şampiyonlar Ligi grup aşamasının son maçı olan Dinamo Zagreb maçında yaşadığı sakatlık sebebiyle 2022 Katar Dünya Kupası'nda yer alamayacak.

7. Paul Pogba

7. Paul Pogba

Bu sezon sakatlıklarla boğuşan Juventus'un Fransız yıldızı Paul Pogba, kalça sakatlığı sebebiyle 2022 Dünya Kupası'nda forma giyemeyecek.

8. Diogo Jota

8. Diogo Jota

Liverpool'un ligde Manchester City'yi 1-0 yendiği maçta baldır kaslarındaki sakatlanan Jota, Dünya Kupası'nı kaçıracak.

9. Paulo Dybala

9. Paulo Dybala

Yıldız oyuncunun, kas sakatlığı nedeniyle Dünya Kupası'nı kaçırması olası görünüyor. Roma Teknik Direktörü Jose Morhinho, 'Deneyimlerime göre Dyabala'nın 2023'den önce sahaya dönmesi zor görünüyor” dedi.

10. Georginio Wijnaldum

10. Georginio Wijnaldum

Sezon başında Roma'ya transfer olan Hollandalı yıldızın sağ bacak kaval kemiği kırıldığı için Dünya Kupası'nda yer alamayacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Raphaël Varane

11. Raphaël Varane

Manchester United forması giyen Fransız stoper ekim ayından beri sakat. Ne zaman sahalara döneceği belirsiz olan futbolcunun Dünya Kupası'nı kaçırması ise garanti.

12. Pedro Neto

12. Pedro Neto

Wolverhampton forması giyen Portekizli futbolcu Neto, sakatlığı nedeniyle 2022 Dünya Kupası'nda yer alamayacak. Ayak bileğinden sakatlanan futbolcu ameliyat edildi.

13. Kyle Walker

13. Kyle Walker

Manchester United maçında sakatlanan Manchester City oyuncusu Kyle Walker'ın en az 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı bir ay önce. Ne zaman sahalara döneceği belirsiz olan futbolcunun Dünya Kupası'nı kaçıracağı artık aşikar.

14. Ronald Araújo

14. Ronald Araújo

Eylül ayında Uruguay ile İran arasındaki hazırlık maçında sakatlanan 23 yaşındaki savunma oyuncusu ameliyat edildi ve sene sonuna kadar sahalara dönemeyeceği kesinleşti.

15. Giovani Lo Celso

15. Giovani Lo Celso

Arjantin'in orta sahadaki önemli isimlerinden Lo Celso, kas sakatlığı sebebiyle aralık ayına kadar futbol oynamayacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Philippe Coutinho

16. Philippe Coutinho

Aston Villa forması giyen Coutinho, Manchester United maçında yaşadığı Sakatlık sebebiyle 2022 Dünya Kupası'nı kaçıracak.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir; 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Sezonun ortasında Dünya Kupası yaparlarsa böyle olur. Olmayanların hepsi de ülkelerinin önemli oyuncuları. Senegal'in süper yıldızı turnuvada yok. İngiltere'... Devamını Gör