Görüş Bildir
Haberler
Yıldız Tilbe Kaza Yaptı: Ambulansa Kadar Yanından Ayrılmadı

Yıldız Tilbe Kaza Yaptı: Ambulansa Kadar Yanından Ayrılmadı

Deniz Gök
30.04.2022 - 18:33 Son Güncelleme: 30.04.2022 - 18:35

Bir motosiklet sürücüsüyle çarpışan Yıldız Tilbe kaza sonrası otomobilinden inerek yerde yatan motosikletlinin yanına koştu. Kazada hafif şekilde yaralanan motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırılırken Tilbe'nin polis merkezine gidip ifade verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Kaza öğle saatlerinde Maltepe İdealtepe Mahallesi'nde meydana geldi. Şarkıcı Yıldız Tilbe, otomobiliyle Büyüktur Yolu sokaktan çıkıp Bağdat Caddesi'ne girdiği sırada, Kadıköy istikametine doğru ilerleyen motosikletliyle çarpıştı.

Kazanın ardından otomobilinden inen Tilbe, yere düşen motosikletlinin yanına koştu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

Yıldız Tilbe motosiklet sürücüsü ambulansa bindirilene kadar yanından ayrılmadı. 

Kazada hafif şekilde yaralanan motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı. Tilbe'nin polis merkezine gidip ifade verdiği öğrenildi.

"Yıldız Tilbe de başında gitti"

"Yıldız Tilbe de başında gitti"

Kazayı gören Dursun Kaya, 'Kadıköy istikametine giden motosiklet, kırmızı ışıkta geçmeye çalışırken araç da dönüyordu. Sürücüyü gördüm kadındı ama kim olduğunu bilmiyordum. Ambulansı aradık. Üzgün bir hali vardı. Yıldız Tilbe olduğunu yine bilmiyordum. Sonradan gördüm Yıldız Tilbe hanım dediler. Yıldız Tilbe de başında gitti. Hatta sonuna kadar da başını kolunun üstünde tuttu.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
10
7
6
4
4
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ece anay

çekmiş yine vurmuş kendini yollara... 'köpekler şehitlerimizi yiyolaaar ' diye saçmalayacağına ayık kafayla gezsin de milletin başını yemesin .Allah korumuş ... Devamını Gör

Beatrize Vaksman

yorumlara bakinca anladim ki yine at iziyle it izi birbirine karismis. Offff,,!

Oğuzhan Kurt

🙄🤔Dur tahmin ediyim kimin bedduasi tuttu lan