Görüş Bildir
Haberler
Yılbaşında Erkeklerin Almaktan Mutlu Olacağı 6 İlginç Teknolojik Hediye Önerisi

Yılbaşında Erkeklerin Almaktan Mutlu Olacağı 6 İlginç Teknolojik Hediye Önerisi

Teknostore
29.12.2016 - 14:36

Yılbaşı için son bir haftaya girmiş bulunmaktayız ve eminiz birçoğunuz daha sevgilinize, arkadaşınıza yada başka bir yakınınıza alacağınız hediye konusunda kara kara düşünüyorsunuz. Parfüm, deodorant, bileklik, saat, kolye ya da kıyafet gibi seçenekler ise artık gerçekten baydı. Yılbaşı, sevgililer günü, doğum günü ve bilimum yıl dönümleri hep bu hediyeler ile geçiştiriliyor. 

Biz de dedik ki değişiklik olsun hani :) özellikle erkeklerin fazlasıyla hoşuna gidecek ve büyük ihtimalle akıllarından geçen hediyelerin bulunduğu bir liste hazırladık. Bu hediyeler ile hem farklılık yaratacak, hem de klasik hediyeler dışında bir hediye ile erkeklerin teknoloji düşkünlüğünü kendi lehinize kullanabileceksiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1- VR Shinecon Plus Sanal Gerçeklik Gözlüğü

1- VR Shinecon Plus Sanal Gerçeklik Gözlüğü

Son dönemlerin deli gibi satılan ve özellikle erkekler tarafından rağbet gören sanal gerçeklik gözlükleri aklınızdaki ilginç hediye olabilir. Sanal gerçeklik dünyasının şu an için en popüler seçenek ise uygun fiyatı, ergonomik tasarımı ve yüksek lens kalitesi ile VR Shinecon’dur. Onlarca gözlüğü test edip karar kıldığımız bu model uygun fiyatı ile bütçenizi zorlamadan, hediye ettiğiniz kişiyi bambaşka dünyalara götürebilir. Sanal gerçeklik dünyasına adım atmak için buradaki bağlantıyı takip edebilirsiniz.

2- Xiaomi Mi Band 2 Akıllı Bileklik

2- Xiaomi Mi Band 2 Akıllı Bileklik

Erkeklerin yıllardır vazgeçemediği yegane aksesuar olan klasik saatler günümüzde yerini akıllı olan modellerine bıraktı. Bileklik formunda bir akıllı saat olan Xiaomi Mi Band 2, zarif tasarımı ve sporcu erkekleri mest edecek akıllı özellikleri ile şu an için popülerliğinin zirvesinde. Değiştirilebilir renkli kayışları, uzun batarya ömrü, bildirim - çağrı görüntüleme özelliği, adımsayar - kalp ritmi ölçme özelliği ve uygun fiyatı ile göz dolduran Xiaomi Mi Band 2 akıllı bileklik neredeyse her erkeğin hoşlanacağı ve her daim kolunda taşıyabileceği bir hediyedir. Buradaki bağlantıdan akıllı bileklik modellerine göz atabilirsiniz.

3- Xiaomi Mi 20.000mAh Powerbank

3- Xiaomi Mi 20.000mAh Powerbank

Sosyal medya, müzik dinleme ya da stalk işleri derken cep telefonlarından beklentilerimizin ardı arkası kesilmez hale geldi. Durum böyleyken bir servet ödediğimiz telefonlar bile artık günün sonunu göremeyebiliyor. Okulda şarj aleti, cafede, restoranda boş priz bulamama gibi durumlar sonucu kapalı kalan akıllı telefonlar günümüzde ciddi bir dram kaynağı… Sosyal medyaya kadınlar kadar düşkün olmayan erkek milletinin derdi ise oyun ve tabi “Aşkım ya yazamadım, şarjım bitmişti” gibi kıvırmalar ;) Neredeyse araba aküsü gücünde olan Xiaomi Mi 20.000mAh powerbank sayesinde asla şarjı bitmeyen bir telefona kavuşmak için buradaki bağlantıyı takip edebilirsiniz.

4- Xiaomi MiJia Akıllı Kettle

4- Xiaomi MiJia Akıllı Kettle

Evet, bunu görünce siz bile şaşırdınız değil mi? Her şeyin akıllısı olduğu gibi artık Kettle’ın da akıllısı var! E bu kadar farklı, ilginç bir şeyi gününün çoğunu sallama çay ve hazır kahveler ile geçiren bir adama sabah yataktan kalkmadan kahve suyunu ısıtabileceği bir hediye almak gerçek manada ilginç olacaktır. Düşünsenize, akıllı Kettle gibi oldukça farklı bir şeyden daha orijinal bir hediye olabilir mi? Yok diyorsanız buradan ilgili ürüne ulaşabilirsiniz.

5- Meizu Sports EP51 Bluetooth Kulaklık

5- Meizu Sports EP51 Bluetooth Kulaklık

Müzik dinlemek artık neredeyse tamamen telefonların tekeline geçti. Okula, işe giderken; otobüste, metrobüste, metroda hatta yolda boş boş yürürken bile bizim bir parçamız haline gelen kulaklıkların, dolaşan kablolarından bıkanlar için mis gibi bluetooth kulaklık çözümleri var. Şık tasarımı, üstün ses kaliteleri ile telefondan müzik dinleme keyfinizi katlayacak olan kablosuz kulaklıklar kendiniz ya da yakınlarınız için harika bir hediye olabilir. Fiyat performans grafiğinde gönülleri fetheden Meizu Sports EP51 kablosuz kulaklık modeline ulaşmak, müzik keyfinizi katlamak için buradaki bağlantıyı takip edebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6- SJCAM SJ6 Legend Aksiyon Kamerası

6- SJCAM SJ6 Legend Aksiyon Kamerası

Bakın, altını çiziyorum. Bu tarz bir aksiyon kamerasını görüp “Keşke benim de olsa” dememiş bir erkek yoktur. Özellikle motorcu kitlenin, extreme spor düşkünlerinin ya da vlog, YouTube kariyeri kasan herkesin mutlaka edinmesi gereken bir cihaz haline geldi. Bu noktada GoPro gibi markalara binlerce lira bayılmak yerine SJCAM’in SJ6 4K modeliyle uygun fiyata aksiyonun dibine vurabilirsiniz. 4K çekim kalitesiyle fiyatına göre muhteşem performans sunan, hediye edeceğiniz erkeği gerçek manada çılgına döndürecek olan bu kameraya buradaki bağlantıdan ulaşabilir, farklı aksiyon kamera alternatiflerine göz atabilirsiniz.

“E bunların hepsi de güzel ki yaa” diyorsanız içerisinde bunu gibi birden fazla sürpriz hediye bulunan yılbaşı paketlerine de buradan bakabilir, birden fazla ve beklediğinden çok farklı hediyeler sayesinde mutluluktan kafayı yemelerini sağlayabilirsiniz :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
9
6
5
5
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uğur Özdemir

Ali Ekspres sandım sayfayı