Görüş Bildir
Haberler
Yeni Doğan Bebeğini Poşete Koyup 4. Kattan Aşağı Atmıştı: 'Ben Öldürmedim'

Yeni Doğan Bebeğini Poşete Koyup 4. Kattan Aşağı Atmıştı: 'Ben Öldürmedim'

İstanbul Bahçelievler'de yeni doğan bebeğini 4. kattan atarak ölümüne neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 22 yaşındaki Sevara Bahramova tutuklandı. Bahramova’nın emniyete verdiği ifadesinde, “Hamile olduğumu bilmiyordum. Bebek ölü doğdu ben de korktum bebeği poşete koyup aşağı bıraktım. Ben öldürmedim” dediği öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevara Bahramova'nın tutuklanmasına karar verildi

Sevara Bahramova'nın tutuklanmasına karar verildi

Merkez Mahallesi Talatpaşa Caddesi'nde dün bir binanın bahçesinde yer alan poşette bebek olduğu ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan araştırma sonucu, binada temizlik görevlisi olarak çalışan yabancı uyruklu Sevara Bahramova'nın yeni doğan bebeğini poşete koyup 4. kattaki dairenin camından attığı tespit edildi.

'Bebek ölü doğdu ben de korktum bebeği poşete koyup aşağı bıraktım'

'Bebek ölü doğdu ben de korktum bebeği poşete koyup aşağı bıraktım'

Gözaltına alınan ancak doğum yaptığı için Sevara Bahramova, hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavisi tamamlamam Bahramova, ifadesi için emniyete götürüldü.

Bahramova’nın emniyette verdiği ifadesinde, “Hamile olduğumu bilmiyordum. Birden ağrılarım başladı. Sonra doğum yaptım. Bebek ölü doğdu ben de korktum bebeği poşete koyup aşağı bıraktım. Suçlamaları kabul etmiyorum. Ben öldürmedim” dediği öğrenildi.

İşlemlerinin ardından Bakırköy Adalet Sarayı'na getirilen Sevara Bahramova, savcılık işlemlerinin ardından hakimliğe sevk edildi.

Nöbetçi Bakırköy Sulh Ceza Hakimliğince şüpheli Sevara Bahramova'nın tutuklanmasına karar verildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
9
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deniz

Bizde inandık zaten hamile olduğunu bilmediğine..

Selam Öabakan

fabii bende lavuk olduğumu bilmiyordum dalgayı yiyene kadar amk yaratığı cehenmnem köpeği bir yaratan varsa cehennemden çıkarmasın