Görüş Bildir
Haberler
Yemek Olsan Türün Ne Olurdu?

etiket Yemek Olsan Türün Ne Olurdu?

Çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini söyle bakalım.

2. Yaşını da seç.

3. Türkiye’de dünyaya gelmeseydin kesin nereli olurdun?

4. Kendini bir hayvana benzetecek olsan, bu hangisi olurdu?

5. İlkokulda/Lisede sınıfta şu aşağıdaki karakterlerden hangisi sendin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki daha önce çok sevdiğin bir insanın ihanetine uğradığın oldu mu?

7. Son olarak, mutfakla aran nasıl desek?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Fast food!

Fast food!

Yeni neslin aşık olduğu fast food gibi biraz tez canlısın. Her şeyden hemencecik sıkılıyorsun. Sürekli aynı ve monoton şeyler yapmak hiç sana göre değil. Bu nedenle tam bir sosyal kelebeksin diyebiliriz. Sosyal hayatın ve arkadaş çevren o kadar geniş ki... Ortamların aranan insanısın! İnsanlar eğlenmek istediğinde kesinlikle sana ulaşıyorlar!

Sulu yemek!

Sulu yemek!

Senin sulu yemek gibi içi ısıtan bir halin var. Tıpkı sulu yemeğin anne evinde verdiği mutluluğu veriyorsun çevrene. İnsanlar her ihtiyacı olduğunda seni arıyor, sen de onları asla yüz üstü bırakmadan yardımlarına koşuyorsun! Senin gibi iyilik meleği anaç/babacan bir insanı yanlarından ayırmak istememelerine şaşmamak lazım. Kim ne derse desin, herkesin vazgeçemediği sulu yemek gibi kimse senden vazgeçemez!

Kebap!

Kebap!

Sen kebap gibi biraz ağır abi/ablasın. Çevrendekilere göre biraz sert bir mizacın var. Ciddi konular senin uzmanlık alanına giriyor. Bir sıkıntı olduğunda da deneyimlerinle her şeyi bir çırpıda çözebiliyorsun. Bol acılı adananın verdiği mutlulukla seninki bir. O nasıl acısıyla mutlu ediyorsa senin de sert tavrın insanların hoşuna gidiyor. Hem bu sert halinin altında yufka bir yüreğin var, kimseciklere kıyamıyorsun, sadece laçkalıktan hoşlanmıyorsun o kadar.

Zeytinyağlı!!

Zeytinyağlı!!

Sen hafif zeytinyağlı gibi narin ve sofistikesin. Zeytinyağlıları bazıları yemekten saymaz, bazıları ise değerini çok iyi bilir. İşte senin için de hayat böyle: Değerini bilen insanlar var çevrende. Onlar da senin gibi sofistike ve özel, zaten senin de geri kalanına ihtiyacın yok. Sen senin kıymetini bilenlerle gayet mutlusun. Tıpkı zeytinyağlının hafif tadı gibi sen de fazlasıyla kırılgan ve narinsin. Her şeyden çabucak alınabiliyorsun. Bu durumda sık sık üzülüyorsun. Aman seni üzenlerden uzak dur!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
478
259
196
133
57
31
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın