Görüş Bildir
Haberler
Yazı Ne Kadar Özledin?

Yazı Ne Kadar Özledin?

miray soysal
23.01.2023 - 10:56

Havaların soğuk olmasıyla birlikte bazılarımız yazı özlediğini yavaştan fark etmeye başladı. Peki, sen yazı ne kadar özledin? 

Testin sonunda!👇

1. İlk soruyla başlayalım, sıcak havayla aran nasıl?

2. Peki, yaza dair en çok neyi özlüyorsun?

3. Hangisinde yüzmeyi daha çok seviyorsun?

4. Peki, tatil sana ne anlam ifade ediyor?

5. Aşağıdaki yaz aktivitelerinden hangisi sana daha çok uygun?

6. Son olarak, en sevdiğin yaz meyvesini seç!

Çok özledin!

Çok özledin!

Deniz, kum ve güneş... Koca bir yıl bu üçlünün zamanının gelmesini bekliyorsun çünkü bütün mevsimler yaz olsa sana yine yetmez, öylesine büyük bir sevgi bu. Sanki yaz gelince bütün her şey yoluna giriyor, ruh halin bile iyi yönde düzeliyor çünkü yaz gelirken havaya enerji getirmekle kalmayıp sana da getiriyor. Daha iyi hissettiğin, bu güzel mevsimin tadını çıkartabildiğin için çok özledin. Az kaldı ama kavuşmaya. Ne kaldı şurada yaza?

Özledin!

Özledin!

Yaz mevsiminin getirdiği ferahlığı ve canlılığı her zaman sevmişsindir. Zaten yazın rahatlığı gibisi var mı? Kat kat giysiler giymek zorunda değilsin. Bir şort ve bir tişört yeter. Günler uzun olduğu için hem kendine hem de çevrendekilere daha fazla vakit ayırabiliyorsun. Ruhunu dinlendirmek istediğinde deniz kenarında bir akşamüstü yürüyüşü yapsan yetiyor. Üşümeyi de sevmiyorsun bu yüzden sen de yazı çok özlemişsin belli.

Özlemedin!

Özlemedin!

Sana göre yaz mevsimi sadece tatilde ya da zamanının çoğunu deniz kenarında geçirebilenler için güzel çünkü sıcağı hiç sevmiyorsun. Fazla sıcak seni çok bunaltıyor, geceleri uyutmuyor bu yüzden adeta yatakta dört dönüyorsun. Bir de o yapış yapış olma durumu yok mu? Evet, bizce de bu mevsim sadece tatil yaparsak güzel😎

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
8
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Özledin! Yaz mevsiminin getirdiği ferahlığı ve canlılığı her zaman sevmişsindir. Zaten yazın rahatlığı gibisi var mı? Kat kat giysiler giymek zorunda değilsi... Devamını Gör

cenk

hem de çok