Görüş Bildir
Haberler
Yaz Tatilini Sakin Kafayla Geçirmek İsteyenler İçin Pek Bilinmeyen 13 Güzide Tatil Beldesi

Yaz Tatilini Sakin Kafayla Geçirmek İsteyenler İçin Pek Bilinmeyen 13 Güzide Tatil Beldesi

Hazır yaz mevsimi de gelmişken, herkes ufak ufak bir yerlere kaçmak istiyor. Aşırı pahalılıktan ve insan kalabalığından sıkılanlar arasındaysanız, sakin bir tatil için bu yerler tam size göre...

Fotoğraf kaynakları aşağıdadır.

1, 2, 3, 4, 5

İçeriğin Devamı Aşağıda

Altınoluk - Balıkesir

Altınoluk - Balıkesir

Kaz Dağlarının mis gibi havasını içinize çekerken bir yandan da deniz keyfi yapmak için Altınoluk en iyi tercih! Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı olan bu mini mahalle, tatilcilerin odak noktası. Gündüzleri köy meydanında güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra geriye kalan tüm günü deniz kenarında geçirebilirsiniz.

Güneyli - Çanakkale

Güneyli - Çanakkale

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı olan Güneyli, gerçekten de el değmemiş yerler arasında! Ufak bir köy olan Güneyli, Çimpe Kalesi ve Fatma Kadın Plajı ile güzel bir tatil vaat ediyor.

Karaburun - İzmir

Karaburun - İzmir

İzmir, Karaburun'u illa duymuşsunuzdur, fakat burası hala tatilcilerin sık uğradığı bir yer olmadığı için yaz tatillerinde kafa dinlemelik mekanlar arasına adını yazdırıyor. Karaburun'un en meşhur şeyi ise ılık ve sığ denizi!

Adatepe - Çanakkale

Adatepe - Çanakkale

Çanakkale, Küçükkuyu'nun dağlık bölgesinde yer alan Adatepe, çok ufak bir köy. Zeytin ağaçlarının hakimiyet sürdüğü Adatepe, birkaç butik otel ve ufak bir köy meydanı dışında zeytin ağaçları ve uçsuz bucaksız manzarası ile göz dolduruyor. Sakinliği ile dikkat çeken Adatepe'de telefonun çekmediğini de belirtelim.

Sarıgerme - Muğla

Sarıgerme - Muğla

Muğla'nın Ortanca ilçesine bağlı olan Sarıgerme, 320 haneli bir mahalle! Neredeyse turkuaza çalan rengi ile görenleri büyüleyen denizinde tüm günü geçirmek isteyeceksiniz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Faralya - Muğla

Faralya - Muğla

Asıl adı Uzunyurt olan fakat herkes tarafından Faralya olarak anıldığı için bizim de Faralya dediğimiz bu yer, Fethiye'ye bağlı bir mahalle! Roma ve Likya kalıntıların da yer aldığı Faralya, Kelebekler Vadisine komşu vaziyette!

Ören - Balıkesir

Ören - Balıkesir

Balıkesir'in bir diğer tatil beldesi olan Ören, Burhaniye'nin küçük bir yazlıkçı mahallesi! Mavi bayraklı plajları ile denizin tadını çıkaracak tatilciler burayı deneyimleyebilir. Civarda yer alan Altınoluk, Akçay, Ayvalık gibi tatil yerlerine ise günübirlik ulaşım sağlayabilirsiniz.

Yeşil Üzümlü - Muğla

Yeşil Üzümlü - Muğla

İsminden de anlaşılacağı üzere Yeşil Üzümlü, ev şarapçılığı ile geçimini sağlayan güzide bir beldemiz. Fethiye'den Çameli'ne giden yol üzerinde yer alan Yeşil Üzümlü, taş evleri ile filmlerden fırlamış gibi!

Gideros - Kastamonu

Gideros - Kastamonu

Tatil rotanızda Ege ve Akdeniz Bölgesinden şaşmak istiyorsanız, Gideros tam da size göre! Gerçek ismi de Gideros olarak geçen bu yer, Kastamonu'nun Cide ilçesinde bulunuyor. Bakir bir koy olan Gideros, şans vermeniz gereken yerler arasında!

Bozburun - Muğla

Bozburun - Muğla

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan Bozburun, yaz aylarında tatilcilerin uğradığı yerler arasında olsa da yine de Bodrum, Çeşme gibi yerler ile karşılaştırıldığında sakin kalabiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Avşa Adası - Balıkesir

Avşa Adası - Balıkesir

Balıkesir'e bağlı bir ada olan Avşa Adası, balık restoranları, masmavi denizi, tarihi evleri ve eşsiz manzarası ile bir yaz tatilinden istenilen her şeyi sunuyor.

Marmara Adası - Balıkesir

Marmara Adası - Balıkesir

Marmara Adaları'nın en büyüğü olan bu ada, Avşa Adası'na komşu! Balıkesir'e bağlı olan Marmara Adası, Türkiye'nin ikinci en büyük adası unvanını taşıyor. Sakin bir tatil için ıssız adaya ihtiyacınız yok. 😂

Küçükkuyu - Çanakkale

Küçükkuyu - Çanakkale

Altınoluk, Akçay, Güre gibi tatil yerlerine yakınlığı ile dikkatleri üzerine çeken Küçükkuyu, Adatepe köyünün hemen alt kıyısında! Midilli Adası'nın da karşısında yer alan Küçükkuyu, Çanakkale'nin en sevilen tatil yerleri arasında!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir; 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
28
10
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tugce kurt

iyi ki bizim memleketi yazmadınız zaten herkes geliyor bide burda okuyan gelirse hepimiz vıcık vıcık corona olcaz :/

Vito

Altınolukta yaşıyorum bu sene boş baya

Sertaç Bigün

Avşa'nın neresi sakin la?