Görüş Bildir
Haberler
Yaz Sıcaklarında İçinizi Serinletecek 9 Çılgın Dondurmacı

Yaz Sıcaklarında İçinizi Serinletecek 9 Çılgın Dondurmacı

Mide Fesadı
27.07.2015 - 18:27 Son Güncelleme: 28.07.2015 - 15:25

1. Pöölabs

1. Pöölabs

Bu dondurmada sihir var desek inanır mısınız? Her hafta değişen Pöölabs'in menüsü süt bazlı, sorbe ve gurme dondurmalar yer alıyor. İşin büyüsü ise tam anlamıyla sipariş verdiğiniz an başlıyor. Taze meyve ve sebzeler sıvı nitrojenle birleşince gözünüzün önünde dumanı üzerinde tüten dondurmalar haline geliyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Magnum Store

2. Magnum Store

Cadde’de sadece yaz sezonu için açılan Magnum Store şehre adeta yeni bir akım getirdi. Sosyal medyada diden dile yayılan Magnum Store’da istediğiniz malzemelerle hayallerinizdeki Magnum’u yaratabilir, üstünü yeni gelin gibi süsleyebilirsiniz.

3. Dondurmacı Ali Usta

3. Dondurmacı Ali Usta

Bu dondurma sabır ölçüyor! Önünde emekli maaşı gibi kuyruğu olan Moda’nın ünlüsü Dondurmacı Ali Usta, meyvelilerden çikolatalılara, enerji patlaması yaratacak cevizli fındıklı dondurmalarına kadar pek çok seçenek sunuyor.

4. Lera Fresca

4. Lera Fresca

Sarelle’nin hayatımıza kazandırdığı en güzel şeylerden biri olan Lera Fresca, günlük sütüyle hazırlanan dondurmalarıyla kalbimizi çaldı. Bitter sarelleli ve fındık ezmesi dondurmasıyla akıllarımızı başımızdan alan lera Fresca’nın fıstıklı ve muzlu dondurması da hayat sorgulama sebebi

5. Cremeria Milano

5. Cremeria Milano

Şehri fetheden İtalyan Cremeria Milano hem serinletici, hem de her damak tadına hitap eden lezzetiyle midemizi şımartıyor. Tiramisulu, Belçika çikolatalı, hindistancevizli lezzetlerin yanı sıra mevsimlik balkabaklı, mandalinalı gibi dondurmalar da hazırlıyor.

6. Yaşar Usta

6. Yaşar Usta

Sorbe dondurmalarıyla ünlü Yaşar Usta, organik meyve ve sütlerle hazırladığı dondurmalarıyla yıllardır evimize konuk oluyor.  Armutludan limonluya, karpuzludan böğürtlenliye kadar pek çok ferahlatıcı lezzeti mevcut.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Girandola

7. Girandola

Standın önünde dikilip kalacağınız elmalı tarçınlı mı kazandibili mi yoksa fıstıklı mı diye çeşitler arasında karar vermeeyeceğiniz Girandola, bir kap dolusu mutluluk sunacak bünyenize!

8. Mua

8. Mua

Tamamen mevsim meyveleriyle, ekstra şeker ve katkı maddesi koyulmadan hazırlanan dondurmalarıyla Mua’da sınırsızca dondurma yemek isteyeceksiniz! Ayrıca veganlar için süt kullanılmadan hazırlanan sorbe dondurmaları da mevcut.

9. Cold Stone

9. Cold Stone

-9 derece granit bir mermerde harmanlanarak hazırlanarak dondurmayı sunan Cold Stone, dondurma çeşitleri ve ek malzemeleriyle  lezzet şöleni sunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın