Görüş Bildir
Haberler
Yavuz Bingöl'e 5 Kuruşluk Manevi Tazminat Davası

Yavuz Bingöl'e 5 Kuruşluk Manevi Tazminat Davası

adem kara
04.12.2014 - 13:12 Son Güncelleme: 04.12.2014 - 17:03
İçeriğin Devamı Aşağıda

Anne Gülsüm Elvan Berkin'in vurulma anı görüntülerini ilk kez izledi

TBMM'de CHP Dersim Milletvekili Hüseyin Aygün'ün düzenlediği basın toplantısına Berkin Elvan'ın annesi Gülsüm Elvan ve babası Sami Elvan da katıldı. Burada sinevizyon ekranına Berkin Elvan'ın vurulma anına ilişkin görüntü yansıtıldı. Bu görüntüleri ilk defa izleyen anne Elvan, gözyaşlarına engel olamadı.

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün Berkin Elvan’ın annesi ve babasıyla birlikte Meclis’te basın toplantısı düzenledi. Gülsüm Elvan oğlunun görüntülerini izlerken ağlama krizine girdi. Gülsüm Elvan, ağlaması dinmeyince toplantı salonundan çıkarıldı.

“EŞİM İLK KEZ BU GÖRÜNTÜLERİ İZLEDİ”

Berkin’in babası Sami Elvan, çok duygusal bir an yaşadıklarını, eşinin bu görüntüleri ilk kez izlediğini söyledi. Baba Elvan, “Ben daha önce izlemiştim ama eşim ve çocuklarım hiç izlememişti. Eşim de ilk kez burada bu görüntüleri izliyor. Çok duygusal bir andayız. Anne yüreği dayanamıyor” dedi.

Sami Elvan, siyaset alanlarında dünün başbakanı bugünün cumhurbaşkanının Berkin üzerinden prim yaptığını söyledi, “Artık bu işlerden vazgeçsinler” dedi.

YAVUZ BİNGÖL’E 5 KURUŞLUK DAVA

Sami Elvan isim vermeden Yavuz Bingöl’ü de gündeme getirdi ve kendisi hakkında 5 kuruşluk maddi ve manevi tazminat davası açacaklarını söyledi. “Çok zor anlar yaşıyoruz. 16 Haziran 2013′ten bugüne ayakta mıyız yoksa toprakta mıyız bilmiyorum” dedi.

Gazetecilere de seslenen Sami Elvan, “Berkin sizin de çocuğunuz, Türkiye’nin de çocuğu. Bu davanın peşi bırakılmamalı” diye konuştu. 

Ankara- ZETE ve DHA

Kaynak: http://zete.com/berkinin-vurulma-ani-...

Ulusal Kriminal Büro’dan Berkin Elvan’ın vurulma anı görüntüleri

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0