Görüş Bildir
Haberler
Yasak Elma Dizisinden Ayrılık Haberi Geldi! Nilperi Şahinkaya Kimdir?

Yasak Elma Dizisinden Ayrılık Haberi Geldi! Nilperi Şahinkaya Kimdir?

Müge Kakşi
24.04.2021 - 19:22

FOX Tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'dan bir ayrılık haberi geldi. Dizi de kötü karakter olan Cansu'ya hayat veren oyuncu Nilperi Şahinkaya'nın diziden ayrılacağı öğrenildi. Cansu karakterinin yerine başka bir kadın karakter gelip gelmeyeceği belli değilken dizinin sıkı takipçileri bu haber sonrası 'oh' çekti. Peki Yasak Elma'nın Cansu'su Nilperi Şahinkaya kimdir? Nilperi Şahinkaya Yasak Elma ayrılık haberi ve detayları haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yasak Elma'da Ayrılık

Yasak Elma'da Ayrılık

Yasak Elma dizisinin önümüzdeki hafta ekrana gelecek bölümünde bir ölü, bir de yaralı olacağı ortaya çıkmıştı. Dizide Cansu karakterine hayat veren Nilperi Şahinkaya'nın silahlı baskınının nasıl sonuçlanacağı merak konusu olmuştu.

Son gelen yeni bilgilere göre güzel oyuncu fenomen diziye veda edecek. Nilperi Şahinkaya'nın canlandırdığı Cansu karakterinin yerine bir başka kadın karakterin gelip gelmeyeceği ise henüz belli değil.

Nilperi Şahinkaya Kimdir?

Nilperi Şahinkaya Kimdir?

Nilperi Şahinkaya, 23 Şubat 1988'de Senegal'de doğdu. İlkokul eğitimini Paris’te, ortaokul eğitimini Bern’de tamamladı. Annesi ona Nil adını koymak istemiştir fakat dedesi gördüğü bir rüya üzerine adına 'peri'nin eklenmesini istemiş ve bu sayede adı Nilperi olmuştur.

2003 yılında Ankara’ya yerleşip, 2006’da Charles de Gaulle Fransız Lisesini bitirdi ve 2006-2010 yılları arasında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinde okudu. Çok ülke gezmesinde babasının rolü büyüktür çünkü babası bir diplomattır. Babası Salim Levent Şahinkaya'dır.

Okul yıllarında Deniz Yıldızı adlı dizide rol aldı. Üniversiteden, Yüksek Şeref Listesine girerek mezun oldu. 2010’un Haziran ayında Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisine seçilerek İstanbul’a yerleşti. Öyle Bir Geçer Zaman ki'de canlandırdığı Mesude karakteri ardından Kayıp dizisinde Defne ve Sedef karakterlerine can verdi.

Kiraz Mevsimi adlı dizide başrollerden biri olan Şeyma karakteri ile büyük çıkış yaparak N'olur Ayrılalım adlı dizide başrollerden olan Temmuz Akıncı karakterine can verdi. Hira Tekindor'un yönetmenliği ile başrollerini Zerrin Tekindor, Tardu Flordun, Şükrü Özyıldız ile paylaştığı, Oyun Atölyesinde sahnelenen Kim Korkar Hain Kurttan oyununda Honey karakteriyle yer aldı. Ay Yapım tarafından, Çağrı Vila Lostuvalı yönetmenliğinde atv'de yayınlanan, başrollerini Kerem Bürsin ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun paylaştığı Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde Aslı karakterini canlandırdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın