Görüş Bildir
Haberler
Yarıyıl Tatili Kaç Gün? Tatil Ne Zaman Bitecek, Öğrenciler Okula Ne Zaman Dönecek?

Yarıyıl Tatili Kaç Gün? Tatil Ne Zaman Bitecek, Öğrenciler Okula Ne Zaman Dönecek?

Öğrenciler 2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk dönemini yüz yüze eğitim ile tamamlayacak. Karnelerin alınmasıyla ara tatil dün itibariyle başladı. Öğrenciler şimdi kısa bir tatilin tadını çıkaracak. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) akademik takvimle beraber yarıyıl sömestr tatilinin kaç gün süreceği ve ne zaman biteceği belli oldu. Peki, Yarıyıl tatili kaç gün sürecek? İşte Sömestr tatili hakkında bilgiler haberimizin devamında...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün 21 Ocak Cuma günü ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri karnelerini aldılar ve birinci dönem sona erdi. Bu dönem yüz yüze eğitim gören öğrenciler karnelerini de fiziki olarak elden aldılar. Peki, Yarıyıl tatili kaç gün? 2022 Sömestr (yarıyıl) tatili ne zaman bitecek?

Sömestr Tatili Ne Zaman Bitecek?

Sömestr Tatili Ne Zaman Bitecek?

Yarıyıl tatilinin 4 Şubat 2022 Cuma tamamlanmasının ardından öğrenci ve öğretmenler 7 Şubat Pazartesi günü yeniden okullarda olacak.

İkinci dönem 17 Haziran 2022 Cuma günü sona erecek.

Yarıyıl Tatili Kaç Gün? Milli Eğitim Bakanı Açıkladı

Yarıyıl Tatili Kaç Gün? Milli Eğitim Bakanı Açıkladı

Koronavirüs Omicron varyantı vakalarının artışı nedeniyle geçtiğimiz günlerde yarıyıl tatilinin öne alınması ve süresinin uzatılmasına ilişkin çeşitli tartışmalar gündeme gelmişti.

Ancak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 'Bu süreçte elektronik takip sistemi oluşturduk ve verilere bakarak konuşuyoruz. Dolayısıyla şu an için yarıyıl tatilini uzatmamızı gerektirecek herhangi bir durum söz konusu değildir. Dolayısıyla hiçbir sıkıntı olmadan 7 Şubat tarihinde aynı kararlılıkla yüz yüze eğitime devam etmek için okullarımızı açacağız' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın