Görüş Bildir
Haberler
Yarın Bankalar Açık mı, Kapalı mı? İstanbul'da Yarın 26 Ocak Bankalar Çalışıyor mu? Banka Çalışma Saatleri...

Yarın Bankalar Açık mı, Kapalı mı? İstanbul'da Yarın 26 Ocak Bankalar Çalışıyor mu? Banka Çalışma Saatleri...

Türkiye, İzlanda'dan gelen soğuk hava dalgasının etkisi altında. Başta İstanbul olmak üzere birçok ilde kar yağışı yoğunluğunu artırarak devam ediyor. Kar yağışının etkili olması ile beraber İstanbul’da ulaşım olumsuz etkilendi. Kar yağışı sebebiyle 24 Ocak’ta kamu kurumlarının mesai saatleri değişmişti. Peki ama İstanbul'da yarın 26 Ocak'ta bankalar açık mı? İstanbul'da yarın bankalar çalışıyor mu? İşte banka çalışma saatleri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle birçok çalışan görevine ara veriyor. Gündelik işlerini tamamlamak isteyen vatandaşlar banklar tatil mi, bugün açık mı merak ediyor. İstanbul'da yarın 26 Ocak'ta bankalar açık mı? İstanbul'da yarın bankalar çalışıyor mu?

Yarın Bankalar Açık mı, Kapalı mı?

Yarın Bankalar Açık mı, Kapalı mı?

Yarın bankalar açık olacak.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı en son açıklamada, 'Kötü hava koşulları nedeniyle; kurumlarımızca zorunlu hizmetlerin yürütülmesi ve asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla; güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında kamuda görevli memur, işçi ve diğer personel 25 Ocak 2022 Salı günü tam gün idari izinli sayılacaklardır.' ifadelerini kullandı.

Özel bankalar devlete bağlı olmadığı için kamu kuruluşu sayılmıyor. Dolayısı ile özel bankaların yarın açık olması bekleniyor. Devlet bankalarının da yarın çalışması bekleniyor.

Banka Çalışma Saatleri

Banka Çalışma Saatleri

Bankalar genellikle saat 09.00-17.00 arasında hizmet veriyor. Bankaların öğle arası bankadan bankaya değişiklik gösteriyor. Ancak genel olarak bütün bankalar 12:30 ile 13:30 saatleri arasında 1 saatlik öğle arası vermektedir.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ufuk Taşdelen

Çalışıyor mu ? çalışmıyor mu? Cevap belli değil :))