Görüş Bildir
Haberler
TV
Yargı 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yargı 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yargı dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları 20:00'de ekranlara gelen dizi Ay Yapım imzası taşıyor. Son dönemde reyting rekorları kıran Kanal D'nin yayınlamış olduğu Yargı son bölümünde; Ceylin’in tutuklu yargılanma kararı Ilgaz’da ve Erguvan ailesinde şok etkisi yaratmıştır. Duyguları ile adalet arasında sıkışıp kalan Ilgaz, bu ikileminin yanı sıra artık yeni bir sorun ile de boğuşmak zorundadır. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Yargı 16. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ay Yapım'ın üstlendiği Yargı dizisi aile dramları arasında birbirlerine tutunmaya çalışan avukat Ceylin ve savcı Ilgaz'ın yaşadıklarını konu almaktadır. Ali Bilgin'in yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu Sema Ergenekon üstleniyor. Yeni bölüm fragmanı yayınlanan Yargı pazar akşamları Kanal D'de...

Yargı 16. Bölüm Fragmanı

Yargı Son Bölüm Özeti

Yargı Son Bölüm Özeti

Ceylin’in tutuklu yargılanma kararı Ilgaz’da ve Erguvan ailesinde şok etkisi yaratmıştır. Ilgaz hala Ceylin’in suçsuz olduğuna inansa da Ceylin bir türlü parçalarını kafasında birleştiremediği anlar konusunda büyük kararsızlık ve tutarsızlıklar yaşamaktadır.

Yekta Tilmen, oğlu Engin’in ölümüyle birlikte tüm gücünü seferber ederek apaçık bir savaş ilanında bulunmak üzeredir. Engin üzerinden çıkarılan bu adalet savaşı yeni ortaklıklar ile birlikte pek çok sürpriz cepheleşmenin de habercisidir.

Duyguları ile adalet arasında sıkışıp kalan Ilgaz, bu ikileminin yanı sıra artık yeni bir sorun ile de boğuşmak zorundadır. Ceylin’i kurtarmak için tam gaz giden gerçek suçluyu bulma arayışı onu hayatında hiç daha önce karşılaşmadığı bir konumda bırakacaktır.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın