Görüş Bildir
Haberler
Yaratıcı İnsanlara Özel Türkçe Podcast: Podyum

Yaratıcı İnsanlara Özel Türkçe Podcast: Podyum

Ozan Karakoc
07.08.2020 - 17:29

Yaratıcı İnsanlara Özel Türkçe Podcast: Podyum

Bir nevi 'yeni radyolar' olarak tanımlayabileceğimiz podcastler, dünyanın birçok yerinde etki alanını hızla arttırmaya devam ediyor.

İçinde bulunduğumuz 2020 yılının başında yapılan kapsamlı araştırmalar sonucunda, podcastler ile ilgili çarpıcı rakamlar ortaya çıktı. Tüm dünyada 1 milyonun üzerinde podcastin olduğu ortaya çıktı. Apple, bundan sadece 2 yıl önceki WWDC etkinliğinde, bu rakamın 550.000 civarında olduğunu açıklamıştı.

Türkiye'de de giderek yükselen bir eğilim haline gelen podcastlere, geçtiğimiz günlerde bir yenisi daha eklendi. 'Yaratıcı insanlarla hayata dair sohbetler' yapan ve özellikle sanatçılar ile sanatseverlere hitap eden Türkçe podcast kanalı Podyum, yolculuğuna, dünyaca ünlü medya sanatçısı Refik Anadol'u konuk ederek başladı. Ozan Karakoç'un sunumuyla yayınlanan ve her çarşamba günü yeni bir bölümü paylaşılan Podyum, bugüne kadar Emrah Yücel, Rahman Altın ve Alper Nakri gibi isimlerle de söyleşiler gerçekleştirdi.

Siz de yaratıcı insanlarla Türkçe söyleşiler dinlemekten keyif alacağınızı düşünüyorsanız, Podyum'a YouTube, Spotify, Apple Podcasts ve Google Podcasts platformlarından ulaşabilirsiniz.

Kaynak: https://www.youtube.com/channel/UCw65...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın