Yağız Sabuncuoğlu İftiralar Sebebiyle Artık Transfer Haberi Paylaşmayacağını Duyurdu!
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Sosyal medyada transfer haberleriyle önce çıkan Sports Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu, Fenerbahçe'nin futbolcusu Bright Osayi-Samuel hakkında yaptığı maaş haberinin ardından eleştiri oklarının hedefi oldu. Yaşananların ardından Sabuncuoğlu, artık hesabından haber paylaşımı yapmayacağını duyurdu.
Yağız Sabuncuoğlu, 30 Mayıs'ta yapığı paylaşımla Fenerbahçe'nin Osayi Samuel ile sözleşme yenileme görüşmelerine başladığını açıklamıştı.
Sabuncuoğlu, dün (21 Haziran) akşam da Nijeryalı futbolcunun zam istediğini ve şu an için herhangi bir anlaşma olmadığını ifade etti.
Bu haber üzerine Osayi'nin menajeri Steven, "Az önce sizi aradım ve yıllık 2.5 milyon talepte bulunmadığımızı söyledim. Biz herhangi bir para ya da anlaşma istemedik" paylaşımında bulundu. Gönderi, kısa bir süre sonra silindi.
Menajerin sözleri sonrası Sabuncuoğlu da Steven ile Whatsapp konuşmasını paylaşarak, oyuncunun 2,5 milyon euro istediğini, haberinin arkasında olduğunu ifade etti.
Sabuncuoğlu, bir sonraki paylaşımında ise herkese teşekkür ederek "Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Sağlıcakla kalın, Allaha emanet olun" dedi.
Son olarak da bugün geçmişten dün akşama kadar bütün konulara açıklık getirdi. 👇
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!





Yorum Yazın