Görüş Bildir
Haberler
Xbox Game Pass Kütüphanesinde Arkadaşlarınızla Beraber Oynayabileceğiniz 10 Oyun

Xbox Game Pass Kütüphanesinde Arkadaşlarınızla Beraber Oynayabileceğiniz 10 Oyun

Xbox Game Pass durmadan genişleyen kütüphanesiyle abonelerine birbirinden eğlenceli oyunlar sunuyor. Kimi oyunlar doğrudan Xbox Game Pass üzerinde çıkış yaparken kimi de sonradan eklenerek aboneleri memnun ediyor. Sizler için arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz en keyifli yapımları derledik.

İşte Xbox Game Pass üzerinde arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz oyunlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Back 4 Blood

1. Back 4 Blood

Left 4 Dead serisinin yapımcılarının geliştirdiği yeni zombi oyunu Back 4 Blood oyuncuları tekrar takım halinde zombi vurmaya davet ediyor. En az Left 4 Dead oyunları kadar kaotik olan oyun modern FPS bileşenlerini alıştığımız zombi formülüyle birleştiriyor.

2.

3. For Honor

3. For Honor

Ubisoft imzalı yakın dövüş ve aksiyon oyunu For Honor ise Samuray, Viking ve Şövalye klanlarının kıyasıya çarpışmalarını nefis animasyonlarla ekranlara taşıyor. Yeni karakterlerle beraber savaşın boyutunu bambaşka bir noktaya götüren For Honor'u arkadaşlarınızla beraber oynayabilir ve orta çağ savaş atmosferini sonuna kadar yaşayabilirsiniz.

4. Rainbow Six: Extraction

4. Rainbow Six: Extraction

Rainbow Six serisinin yeni üyesi Extraction, önceki oyunun karakterlerini bilim kurgu senaryolarına taşıyor. Oyuncuların taktiksel operasyonları yaratıklar üzerinde yürüttüğü yapım önceki oyuna benzerliğiyle eleştiri alsa da keyifli bir çok oyunculu deneyimi sunuyor.

5. Grounded

5. Grounded

Oyuncuların minyatür boyutlardaki çocuklara hayat vererek binbir çeşit böcekten ve tehlikeden kaçtığı Grounded ise Xbox Game Pass kütüphanesindeki en keyifli oyunlar arasında yer buluyor. Fakat araknofobi ya da böcek korkusu olan oyuncuları Grounded oynamadan önce uyarmakta fayda var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Fallout 76

6. Fallout 76

Çıkış sürecinden bu yana adeta bambaşka bir oyun olan Fallout 76 ise post-nükleer West Virginia memleketinde uzun bir maceraya davetiye çıkarıyor. Serinin en tartışmalı oyunu yeni içerik paketleri ve görev zincirleriyle dolu dolu bir oyun olmayı başardı. Onlarca saat süren bu radyoaktif serüvene arkadaşlarınızla beraber atılabilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz.

7. A Way Out

7. A Way Out

Josef Fares'in oyun dünyasındaki en başarılı işlerinden biri olan A Way Out da Xbox Game Pass kütüphanesinde kendine yer buluyor. Başarılı yapım güçlü hikayesi sayesinde duygusal ve aksiyon dolu bir deneyim vadediyor.

8. Conan Exiles

8. Conan Exiles

Yeni ek paketiyle bünyesine binekleri ekleyen ve 50,000'den fazla incelemeyle Çoğunlukla Olumlu notunu alan Conan Exiles ise Funcom tarafından geliştirildi. Xbox Game Pass aboneliğine sahip olan oyuncuların keyifle oynayabileceği oyun arkadaşlarınızla deneyim ettiğinizde çok daha eğlenceli bir hal alıyor.

9. World War Z

9. World War Z

'Zombi sürüsü' konseptini teknik anlamda en başarılı şekilde gerçekleştiren World War Z ise dünyanın dört bir yanında post-apokaliptik senaryolar sunuyor. Farklı şehirlerde birçok karakterden birini seçerek oynadığınız oyun zombi FPS türünün en başarılı örnekleri arasında yer alıyor.

10. Unravel Two

10. Unravel Two

İki kişinin oynayabileceği Unravel Two ise sizi pek keyifli bir şekilde örülmüş bir maceraya davet ediyor. Takım çalışması ve iş birliğinin son seviyeye çıktığı oyun başarılı görsel kalitesi ve eğlenceli oynanışıyla bizden geçer not alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. No Man's Sky

11. No Man's Sky

Yıllar içerisinde aldığı güncellemeler ve hala devam eden desteğiyle müthiş bir sürüme kavuşan No Man's Sky ise sizi gerçek hayattan uzunca bir süre koparacak. Arkadaşlarınızla beraber keşif, üretim ve hayatta kalma konseptinin birbirine karıştığı uzun bir maceraya atılabilir, No Man's Sky'ı Xbox Game Pass üzerinden edinebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın