Görüş Bildir
Haberler
İşte Son Zamanlarda İlgi Çeken Birbirinden Güzel 11 Indie Oyun

İşte Son Zamanlarda İlgi Çeken Birbirinden Güzel 11 Indie Oyun

Tugberk EVRAN
28.05.2022 - 12:45

Indie oyunlar esasen oyun dünyası için önemli bir yere sahip, bağımsız geliştiriciler özgürce ve şirketlerin kurallarına takılmadan istediklerini ortaya çıkartabiliyorlar. İşte son zamanlarda çıkışını gerçekleştirmiş, birbirinden güzel 11 indie oyun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Trek To Yomi

1. Trek To Yomi

Kurosawa'dan Seven Samurai oynuyormuş hissi veren fakat oyun mekanikleriyle açısından oyuncuları üzen Trek To Yomi sinematik oynanışıyla kesinlikle şans verilmesi gereken bir yapım.

2. Hades

2. Hades

Çıkışından günümüze kadar iltifatlara boğulan Hades kelimenin tam anlamıyla kaosuyla ve aksiyonuyla oyuncuyu tatmin eder cinsten. Cehennemin dibinden Olympos'un zirvesine giden bu yol kesinlikle ilgi çekiyor.

3. Death's Door

3. Death's Door

Etkileyici bir hikaye sunuma sahip olan Death's Door hem kendi hikayesiyle hem de tatmin edici aksiyon dinamiğiyle ilgi çekici olmayı başarıyor.

4. Unsighted

4. Unsighted

Sevdiklerimizi kurtarmak için savaştığımız Unsighted'de piksel tabanlı aksiyon yaşarken son derece keyif alıyoruz. Zamanla yarışıp belli bir zaman dilimi içerisinde kurtarma görevlerini yapıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Norco

5. Norco

İçerisinde birçok mesaj barındıran cyberpunk kaotizmini sunan Norco hem metinlerinin içeriğiyle hem de piksel görsel dinamiğiyle ilgi çekiyor.

6. Tunic

6. Tunic

Bir gizemin içerisinde oyuna başladığımız Tunic hem karakterin sevimliliğiyle hem de oynanış dinamiğiyle son derece keyifli bir vakit sunuyor.

7. Weird West

7. Weird West

Prey ve Dishonored'dan bildiğimiz geliştiriciler tarafından uzun bir hikaye tabanında oynanan Wierd West oldukça tuhaf bir oynanışa sahip. Yönlendirdiğimiz karakterler arasında domuz ve kurt adam bulunuyor. Oyun, vahşi batı tanımlamasına oldukça uygun.

8. Chicory: A Colorful Tale

8. Chicory: A Colorful Tale

Pratik mekaniklere, eğlenceli bir oynanışa ve güzel müziklere sahip bu oyun temel olarak bir boyama kitabı. Özgür biçimde oyunun dünyasında gezip istediğimiz yeri boyuyoruz. Oyundaki macera ögesi sayesinde de boyadığımız yerlerin, boyadığımız renge göre tepkisini yaşayabiliyoruz.

9. Sable

9. Sable

Bir çölde başımıza ve insanların başına gelenleri çözmeye çalıştığımız, ilgi çekici bir anlatıma sahip olan Sable az da olsa Journey esintisine sahip. Koca çölü istediğiniz gibi gezebilir ve keşfedebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Lonely Mountains: Downhill

10. Lonely Mountains: Downhill

Animasyon olarak kolay görülse de oldukça zor bir oynanışa sahip olan bu bisiklet oyunu son derece eğlenceli. Verilen görevleri, dağların tepelerinden hedefe ulaşma, yapmaya çalışırken hem manzarasıyla hem de tatlı oynanışıyla keyifli anlar yaşatıyor.

11. Omno

11. Omno

Oyun tamamıyla tek bir kişi tarafından geliştirildi, Omno ile ilgili her şey oldukça ilgi çekici. Hem grafikleri hem de oynanış mekaniğiyle son derece davetkar.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
3
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın