Görüş Bildir
Haberler
Megan Fox'tan Drake'e: Azılı Birer Oyun Tutkunu Olduklarını İlk Kez Öğreneceğiniz 21 Ünlü

Megan Fox'tan Drake'e: Azılı Birer Oyun Tutkunu Olduklarını İlk Kez Öğreneceğiniz 21 Ünlü

Pek çoğumuz için video oyunları günün stresini atmanın en kestirme yollarından. Dünyaca ünlü pek çok yıldız da onları alıp bambaşka dünyalara ışınlayan video oyunlarının sıkı birer hayranı. İşte tüm yoğun gündemlerine rağmen video oyunları için her zaman vakit bulan oyun tutkunu ünlüler.

Kaynak: https://thebingeful.com/celebrities-t...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Daniel Craig

1. Daniel Craig

Özellikle James Bond rolü ile hafızalarımıza kazınmış olan ünlü isim GTA serisinin sıkı bir hayranı. Halo serisine de tutkunluğu olduğunu belirten Craig kendisini alıp götüren hikayeli oyunların hayranı.

2.

3. Megan Fox

3. Megan Fox

Oyun dünyası ile içli dışlı olan bir diğer ünlü de güzeller güzeli Megan Fox. Mortal Kombat serisini sevdiğini belirten Fox Mortal Kombat oyunlarında çok iyi olduğunu da gururla belirtiyor.

4. Zac Efron

4. Zac Efron

Yakışıklı oyuncu da kelimenin her iki anlamıyla da 'oyuncu' olanlardan. Üstelik bu konuda 2007 yılında Halo 3'ün lansman etkinliğine ev sahipliği yapacak kadar ateşli!

5. Mila Kunis

5. Mila Kunis

Call of Duty serisine bağımlılık derecesinde hayran olduğunu söyleyen Kunis serinin özellikle zombi modlarının büyük bir tutkunu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Michael Phelps

6. Michael Phelps

Toplamda 28 madalya ile tüm zamanların en çok madalya kazanan olimpik sporcusu olan yüzücü Michael Phelps de yoğun temposuna rağmen oyunlara zaman ayıranlardan. Onun da favorisi Call of Duty serisi.

7. Michelle Rodriguez

7. Michelle Rodriguez

Pek çok filmde dişli kadın karakter rolleri ile hafızalarımıza kazınmış olan oyuncu Call of Duty ve Halo serilerine hayran.

8. Seth Rogen

8. Seth Rogen

Seth Rogen ise klasik oyunların hayranı diyebiliriz. Evinde bir Nintendo arcade sistemi olan PlayChoice-10 bulunduran ünlü isim Contra, ExciteBike, Rush'n Attack, Double Dribble ve Mario Bros. gibi yapımları tercih ediyor.

9. Jessica Alba

9. Jessica Alba

Bomberman, Zelda ve Pac-Man gibi klasiklerle büyüdüğünü belirten Alba özellikle ilk çıktığı yıllarda Nintendo Wii sisteminin başında da günlerini harcamış.

10. Drake

10. Drake

Ünlü rapçi Drake ise tercihini daha hızlı bir aksiyondan kullananlardan. Fortnite ile sıkı bir bağı olan Drake birkaç kez bunu Twitch canlı yayınlarında da sergiledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Samuel L. Jackson

11. Samuel L. Jackson

GTA serisinin bir diğer büyük hayranı da Samuel L. Jackson. GTA: San Andreas'ta Officer Tenpenny karakterini de seslendirmiş olan oyuncu aynı zamanda Fqallout ve Call of Duty serilerini de seviyor.

12. Snoop Dogg

12. Snoop Dogg

Ünlü rapçi oyun dünyası ile en çok içli dışlı olan isimlerden. Twitch canlı yayınlarında pek çok farklı oyun oynayan Snoop Dogg geçtiğimiz günlerde Call of Duty: Warzone'a oynanabilir bir karakter olarak eklendi ve dünyaca ülü espor organizasyonu FaZe Clan'a katıldı.

👇

13. Vin Diesel

13. Vin Diesel

Hızlı ve Öfkeli serisinde tozu dumana katan aktör Dungeons & Dragons hayranlığını asla gizlemiyor. Oyun skalasında ise MMO'lardan Call of Duty gibi klasik FPS'lere kadar pek çok farklı yapım bulunuyor.

14. Kim Kardashian

14. Kim Kardashian

En sansasyonel ünlü isimlerden olan Kim Kardashian ise kardeşi Robert Kardashian ile birlikte Call of Duty oynamayı sevdiğini belirten bir demeci ile biliniyor. 'Call of Duty: Black Ops II'nin çıkışını dört gözle bekliyorum.' şeklinde bir de tweet atmış olan ünlü serinin sıkı bir hayranı.

15. Will Arnett

15. Will Arnett

Will Arnett da listedeki diğer pek çok ünlü isim gibi gerçek bir Call of Duty hayranı. Oyun kültürü bu kadarla da sınırlı olmayan oyuncu Game Chat adlı bir internet dizisini de hayata geçirdi ve diğer ünlü isimlerle birlikte Xbox oynayarak kamera karşısına geçti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Jodie Foster

16. Jodie Foster

Oscar ödüllü oyuncu da video oyunları ile içli dışlı olanlardan. Guitar Hero'dan hoşlandığını belirten güzel oyuncu hayatının bir döneminde müzik eğitimi almış ancak yeteneği olmadığını fark edince çareyi Guitar Hero'da bulmuş.

17. Rosario Dawson

17. Rosario Dawson

Pokemon oyunlarına düşkünlüğünü dile getirmiş olan oyuncunun oyunlarla olan ilişkisi bu kadarla da sınırlı kalmıyor. Ünlü oyun serisi Ratchet & Clank'in filminde yer alan isim ayrıca  Call of Duty: Black Ops III kadrosunda da yer alıyor.

18. Christian Slater

18. Christian Slater

Çocukluğunda oyunlara tutkun olduğunu söyleyen isim oyunculuk kariyerine başladıktan sonra bu tutkusuna fazla vakit ayıramamış. Ancak işler onun için ünlü video oyunu Alone in the Dark'ın film uyarlamasında rol aldığı esnada değişmiş. Set arkadaşlarından biri onu World of Warcraft dünyası ile tanıştırdığında eski günlerine tekrar dönmüş.

19. Kyle Cook

19. Kyle Cook

Matchbox 20 grubunun başarılı üyesi buna karşın Guitar Hero'da pek de iyi değil! Cook buna rağmen denemekten ise asla vazgeçmemiş.

20. Andy Murray

20. Andy Murray

Wimbledon'da fırtınalar estiren başarılı tenisçi de boş zamanlarını video oyunları ile değerlendirenlerden. Öyle ki Murray'in bu tutkusu başına bela olmuş ve eski sevgilisi Kim Sears onu Call of Duty: Modern Warfare 2 bağımlılığı yüzünden terk etmiş!

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Matthew Perry

21. Matthew Perry

Friends dizisinin Chandler'ı Matthew Perry anlatılanlara göre Fallout 3'ü keşfettikten sonra deyim yerindeyse oyuna aşık oldu, hatta uçakta yanında oturan tanımadığı yolcuya bile oyunu anlattı! Hatta oyunu bağımlılık derecesinde oynaması elini incitmesine bile sebep olmuş.

22. Brie Larson

22. Brie Larson

Captain Marvel'a hayat veren güzel oyuncu pek çok kez video oyunu tutkusunu açığa vuran demeçler verdi. Daha öncesinde oyun dünyasının mihenk taşlarından olan Super Mario 3D'nin en sevdiği oyun olduğunu belirtmiş olan oyuncunun yeni favorilerinden biri ise Legend of Zelda: Breath of the Wild.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
LAMROY

Battlefield 1 ve 5 varken COD oynayan Fetöcüdür.

orhan boy

Bu Amerikalılarda Halo serisini çok seviyor haa.