Görüş Bildir
Haberler
Werder Bremen'e Türk Sponsor

Werder Bremen'e Türk Sponsor

Enver K.
04.05.2015 - 21:34
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türk Hava Yolları'nın Barcelona, Borussia Dortmund başta olmak üzere futbol kulüplerine sponsor olması diğer özel havayolu şirketlerinin dikkatini çekti.

Onur Air, Almanya Bundesliga Ligi'nin güçlü takımlarından Werder Bremen'e 11 maçlık ulaşım sponsoru oldu.

Sezona kötü bir başlangıç yapan ve teknik direktörlük değişikliğiyle yeni bir ivme kazanan Werder Bremen, ulaşım sponsorluğu için Onur Air'le görüşmeler yaptı. Yapılan anlaşma gereği kalan 11 maçı kapsayacak şekilde Onur Air'in ulaşım sponsoru olması konusunda anlaştı. Onur Air Havayolları Bundesliga'nın devre arasında Werder Bremen'i kamp için Antalya'ya da taşıdı. Yapılan sponsorluk anlaşmasıyla ilgili olarak Werder Bremen'in Eintracht Frankfurt ile oynayacağı maç öncesi statta yapılan törende Werder Bremen Genel Müdürü Klaus Filbry, Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun'a Werder Bremen forması hediye etti.

AVRUPA UÇAKLARINDA İDDİALIYIZ

Sponsorluk anlaşmasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun, 'Werder Bremen'in ulaşım sponsoruyuz. Kendileri ile anlaşma yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Tabanlardan ortalara doğru çıkarttık. Şans getirdiğimizi düşünüyorum. İşbirliğimiz bundan sonra da devam edecek. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Almanya'da ayrıca 8 Mayıs'ta Berlin seferlerine başlıyoruz. Avrupa'ya tarifeli seferlerimizi artırıyoruz. Frankfurt, Stuttgart ve Düsseldorf'tan sonra Berlin hattını da açarak Almanya pazarındaki iddiamızı artıracağız' diye konuştu.

FİLBRY: 'UMARIM GELECEK SEZON İÇİN DE ANLAŞIRIZ'

Werder Bremen Genel Müdürü Klaus Filbry da, 'Onur Air ile işbirliğimiz başladığından beri takımın performansı yükseldi. Beraber çok başarılı bir kamp dönemi geçirdik. Umarım gelecek sezon için de mukaveleyi uzatırız' diye konuştu.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın