Görüş Bildir
Haberler
Wednesday'den 1899'a, 2022 Yılının Bir Oturuşta Bitirmek İsteyeceğiniz En İyi Dijital Platform Dizileri

Wednesday'den 1899'a, 2022 Yılının Bir Oturuşta Bitirmek İsteyeceğiniz En İyi Dijital Platform Dizileri

18.12.2022 - 11:37

Gününüzü şenlendirecek yeni bir dizi arayışında mısınız? O hâlde doğru yerdesiniz! 2022 yılında yayınlanmış, en iyi dijital platform dizilerini sizler için derledik. Kimi Netflix'te kimi Disney+'ta yayınlanmış diziler arasında zevkinize uygun olanları listenize ekleyebilirsiniz. Hazırsanız ilginizi çeken diziyi seçip gününüze renk katmanın tam vakti!

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Alma - IMDb: 6.2

20. Alma - IMDb: 6.2

Bir kazada öğrencilerin çoğu yaşamını yitirir ancak Alma bu tuhaf kazada hafızasını kaybeder ve yaşananlara dair hiçbir şey hatırlamaz. Çevresindeki insanların kendisini kandırmaya çalıştıklarına inanan Alma, kendisini başka birine dönüştürmeye çalıştıklarını düşünür. Kendini kapana kısılmış hisseden genç kız, kaza günü yaşanan olayın gizemini çözmek için kolları sıvar. Siz de maceraya atılmak isterseniz diziye Netflix'ten ulaşabilirsiniz.

19. Kaçış - IMDb: 6.3

19. Kaçış - IMDb: 6.3

Disney+ için çekilen dizide Ezidi köyüne araştırma yapmak için giden savaş fotoğrafçısı Mehmet'in ve farklı ülkelerden gelen diğer gazetecilerin hikâyesini anlatılıyor. Köye baskın düzenlenince ekip, terör örgütünün eline düşüyor. Gelin, araştırma ekibinin terör örgütünün elinden kurtulma mücadelesine daha yakından tanık olalım.

18. The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window - IMDb: 6.4

18. The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window - IMDb: 6.4

Kalbi kırık Anna, yaşadığı hayatın sıradanlığından sıkılıp her gün pencere karşısında yaşamın akışını seyreder. Bir gün evinin karşısına yakışıklı bir komşunun ve tatlı kızının taşındığını gören Anna, sonunda hayatının monotonluktan sıyrılacağını düşünür. Ancak işler hiç de umduğu gibi gitmez! Anna bir cinayete tanık olur ve hayatı tepetaklak bir hâl alır. Yine de ortada büyük bir problem var: Anna'nın tanık olduğu cinayet gerçek mi dersiniz?

17. Fedeltà / Sadakat - IMDb: 6.4

17. Fedeltà / Sadakat - IMDb: 6.4

Netflix'in popüler dizisi Fedeltà, orta sınıf bir çiftin ilişkisini ele alıyor. Dizide 30'lu yaşlarda olan bu çift, başka insanları arzulamaya başlıyor. İlişkileri bu durumdan etkilenince aralarındaki sorunla başa çıkmaya çalışıyorlar. Arzuyla başa çıkmaya çalışmak sadakati sarsar mı, izleyip görelim.

16. Rebelde / Asi Yıllar - IMDb: 6.4

16. Rebelde / Asi Yıllar - IMDb: 6.4

Saygın aile çocuklarının eğitim gördüğü Elite Way School'da zengin ve şımarık öğrenciler her yerde gözünüze çarpabilir. Bu öğrencilerin masum yüzüne sakın aldanmayın! Bir grup öğrencinin umutlarını yıkmak isteyen şımarık gençler, bu eylemlerinde başarılı olabilecek mi dersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. First Kill - IMDb: 6.5

15. First Kill - IMDb: 6.5

Güçlü vampir ailesinde yer edinebilmek isteyen genç vampir Juliette, ilk cinayetini gerçekleştirmeye karar verir. Kasabadaki Calliope adındaki genç kızı gözüne kestirse de bu cinayetin o kadar da kolay olmayacağını anlar. Çünkü Colliope ünlü bir vampir avcısı ailenin üyesidir! İkili, kıyasıya bir mücadelenin ortasında kalır.

14. Palpito - IMDb: 6.5

14. Palpito - IMDb: 6.5

Simon'ın karısı, kalp nakli bekleyen zengin bir adamının eşi için öldürülür. Karısının intikamını almaya karar veren ve gözünü öfke bürüyen Simon, bu nedenle organ kaçakçılığı dünyasına adım atmak zorunda kalır. Ancak karısının kalbinin beden bulduğu Camila ile yakınlaşan Simon için işler hiç de kolay olmaz.

13. Ben Gri - IMDb: 6.5

13. Ben Gri - IMDb: 6.5

Timuçin Esen ve Ebru Özkan'ın başrolü paylaştığı Ben Gri, Disney+ için çekildi. Başarılı ve saygın bir avukat olan Fuat'ın hayatı, kızının başına gelen olay ile tamamen değişir. Kızının intikamını almaya ant içen Fuat, gizemli bir mesaj alır ve içindeki karanlıkla mücadele etmek zorunda kalır.

12. Hayaller ve Hayatlar - IMDb: 6.6

12. Hayaller ve Hayatlar - IMDb: 6.6

Hayallerinin peşinden koşan dört kadın, hayatın gerçek yüzü ile karşılaşır ve aldıkları bir cinayet haberi ile hayatlarını çıkmaza doğru sürüklerler. Hayaller ve hayatlar arasındaki çizginin sertçe gün yüzüne çıktığı dizide, muhteşem bir mücadele anlatılıyor.

11. Erşan Kuneri - IMDb: 6.7

11. Erşan Kuneri - IMDb: 6.7

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın başrolde yer aldığı filmde ünlü yapımcı Erşan Kuneri, erotik filmleri ile tanınan acayip bir adam. 80'li yılların başında hapishaneden çıktıktan sonra farklı türlerde film çekme kararı alır ve radikal bir filme imza atar. Sizce Erşan Kuneri bu film ile ses getirmeyi başarabilir mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Uysallar - IMDb: 7.1

10. Uysallar - IMDb: 7.1

Oktay Uysal, görünürde mimarlık yapsa da hayatının şaşırtıcı yanını herkesten gizlemeye çalışır. Ailesinden habersiz punk yaşamı süren Oktay'ın ailesi de tıpkı onun gibi gizli bir yaşam tarzını benimser. Gizli bir yaşam ihtiyaç mı yoksa ailede kendin olabilmenin yolu mu dersiniz? Gelin, Uysallar'ın hikâyesini birlikte keşfedelim.

9. Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities - IMDb: 7.1

9. Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities - IMDb: 7.1

Maddi durumu kötü olan bir adam, borçları ödeyebilmek için bir depo tutmaya karar verir ancak bu depoda gizemli eşyaların bulunması işleri karıştırır. Kendisini bir anda ölümün pençesinde bulan adam, bu durumla başa çıkmaya çalışır. Bölümlerinin her birini farklı bir yönetmenin çektiği ve her bölümde farklı korku hikâyelerinin anlatıldığı dizi, vizyona girdikten sonra kısa süre içinde dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

8. Archive 81 - IMDb: 7.3

8. Archive 81 - IMDb: 7.3

Bozulan video kasetlerini onarmaya çalışan arşivci Dan Turner, belgesel yapımcısı Melody Pendras'ın şeytani tarikatına tanık olduktan sonra kendini gizemli olaylarının içinde bulur. Bu tarikatı araştırırken Turner'ın başına ne gibi zorluklar gelecek dersiniz?

7. Moon Knight - IMDb: 7.3

7. Moon Knight - IMDb: 7.3

Marvel Studios imzasını taşıyan dizi Disney+ için çekildi. Steven Grant isimli bir adam, geceleri yatağında uyusa da sabahları kendini hiç bilmediği yerlerde bulur. Ardından Mısır ay tanrısı Khonshu'nun güçlerini taşıdığını öğrenince ne yapacağını şaşırır. Steven'ın onu her defasında zor durumda bırakan ikinci kişiliği de hiç uslu durmaz tabii!

6. 1899 - IMDb: 7.5

6. 1899 - IMDb: 7.5

1899 yılında Amerika'ya doğru yolculuk yapan Avrupalı göçmenlerin hikâyesinin anlatıldığı dizi, yayınlandığı günden beri gündemden düşmedi. Dizide, Avrupa'nın dört bir yanından gelen yolcular umut içinde yola çıkar ancak bu yolculukta çok zorlu mücadeleler ile karşılaşırlar. Yeni hayatlarına 'Merhaba!' diyen insanlar bu zorlu mücadeleye göğüs gerebilecekler mi, görelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. The Sandman - IMDb: 7.7

5. The Sandman - IMDb: 7.7

Netflix'te büyük yankı uyandıran dizinin başrolünde Tom Sturridge yer alıyor. Düşler Kralı Morpheus, yıllardır süren tutsaklığı son bulunca kaybettiği güçlerini yeniden elde edebilmek için dünyalar ve zamanlar arasında bir yolculuğa çıkmaya karar verir. Bir asrın ardından Düşler Kralı eski gücüne ulaşabilir mi dersiniz?

4. Monster: The Jeffrey Dahmer Story - IMDb: 7.9

4. Monster: The Jeffrey Dahmer Story - IMDb: 7.9

Netflix'in listelerden düşmeyen dizisi Dahmer, gerçek bir hayat hikâyesini ele alıyor. Seri katil Jeffrey Dahmer'ın işlediği 17 cinayetin anlatıldığı dizide Dahmer'a Evan Peters hayat veriyor. Dahmer'ın sıkıntılı geçen çocukluğuna ve işlediği korkunç cinayetlere değinen dizi, acımasız katilin hapisteki yaşantısı ile son buluyor. Cesaretiniz varsa cinayetlere tanık olmak için soluğu Netflix'te alabilirsiniz.

3. The Terminal List / İnfaz Listesi - IMDb: 7.9

3. The Terminal List / İnfaz Listesi - IMDb: 7.9

Gizli bir görevde olan subay James Reece'in ekibi pusuya düşürülür. Bu olayın ardından suçluluk duygusu ile boğuşan James, ailesinin yanına dönmeye karar verir. Ancak olayın gerçek yüzü zamanla ortaya çıkınca yalnızca kendisinin değil, sevdiklerinin de hayatını tehlikeye atacak sırları öğrenir. James, yeni keşfettiği bu karanlık güçler ile mücadele edebilecek mi acaba?

2. Reacher - IMDb: 8.1

2. Reacher - IMDb: 8.1

Emekli polis memuru Jack Reacher, işlemediği bir suçtan tutuklanınca adamın hayatı darmadağın olur. Entrika dolu bir dünyaya adım atan Jack, yozlaşmış polisler ve iş adamları ile mücadele etmek zorunda kalır. Hayatı tehlikeye girse de masum olduğunu kanıtlamak için büyük bir savaş verir.

1. Wednesday - IMDb: 8.4

1. Wednesday - IMDb: 8.4

Nevermore Akademisinde öğrenci olan Wednesday Addams, psişik yetenekleri sayesinde seri cinayetlerin önüne geçmeye çalışır. Bu sırada ailesinin bazı gerçekleri ondan sakladığından şüphelenir. Acaba Wednesday bir yandan öğrencilik hayatını doyasıya yaşarken diğer yandan tüm bunlarla mücadele edebilecek mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
7
6
3
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
GardıropFuat

Disney+ tam bir fiyasko

Onur

1899, her ne kadar Addams Ailesi özgünlüğünü kaybetse de yönetmenden dolayı Wednesday, Erşan Kuneri ve Sandman harici çokta iyi değiller

kenan öz

1,10,11 gerisi bok.