Görüş Bildir
Haberler
Verimliliğinizi ve Yaratıcılığınızı Artıracak En İyi 11 Yapay Zeka Grafik Tasarım Uygulaması

Verimliliğinizi ve Yaratıcılığınızı Artıracak En İyi 11 Yapay Zeka Grafik Tasarım Uygulaması

Sueda İlkyaz
26.03.2023 - 07:15

Yapay zeka dijital pazarlama endüstrisini hızla değiştiriyor. Pek çok işletme, süreçlerini optimize etmek ve hedeflerine daha hızlı ulaşmak için yapay zeka araçlarını kullanıyor. Dakikalar içinde profesyonel görünümlü görseller oluşturmanıza yardımcı olacak bazı yapay zeka grafik tasarım yazılımlarını sizin için derledik, buyrun sizi aşağıya alalım.👇

Kaynak: https://influencermarketinghub.com/ai...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Jasper.ai

1. Jasper.ai

Jasper.ai, kullanıcı isteklerine göre saniyeler içinde benzersiz görüntüler ve fotoğraflar oluşturabilen bir yapay zeka sanat üreticisidir. Telifsiz ticari kullanım ve filigran ile yüksek çözünürlüklü 2k görüntüler sunar. Jasper.ai, stok görüntüleri aramak yerine görüntüleri kendi oluşturmada daha hızlı ve daha kolay olduğu için oldukça beğeniliyor. Jasper.ai ayrıca içerik oluşturabilen ve yazdıklarınızı geliştirebilen bir yapay zeka yazma aracı da sunuyor.

2. Designs.ai

2. Designs.ai

Designs.ai, tasarımı herkes için erişilebilir kılan çevrimiçi tabanlı bir tasarım programıdır. Tasarım geçmişiniz olmasa bile, pazarlama portföyünüzü iki dakikadan daha kısa sürede oluşturmanıza yardımcı olmayı vaat ediyor. Ayrıca, akıllı editörü ve sihirbaz aracı, pazarlama içeriğiniz için tasarım fikirleri üzerinde beyin fırtınası yaparken size zaman kazandırıyor. Designs.ai ile logolar, grafikler, videolar, maketler ve konuşmalar oluşturabilirsiniz. 20 binden fazla şablon ve 10 bin simgeden oluşan bir kitaplıktan seçim yapabilirsiniz. Platform ayrıca binlerce tasarım varyasyonu oluşturmak için yapay zekayı kullanıyor. Sadece marka bilgilerinizi ve tercihlerinizi girerek bir logo ve tasarım şablonu da oluşturabilirsiniz.

3. Adobe Sensei

3. Adobe Sensei

Adobe Sensei, yüklediğiniz medyaları geliştirmek, iş operasyonlarını hızlandırmak ve satış öngörülerini derinleştirmek için,yapay zeka kullanır. Uygulama işletmelerin daha hızlı ve daha akıllı çalışmasını sağlamak için uygulamayı 2016 yılında piyasaya sürüldü ve bu, tasarımcıların fikir oluşturma, yaratma ve müşterilerle etkileşim kurma gibi daha önemli şeylere odaklanmasına yardımcı oluyor. Adobe Sensei, görüntüleri keşfedilebilir hale getirir ve ekran boyutuna ve çözünürlüğe otomatik olarak ayarlanan yüksek kaliteli grafikler oluşturmanıza olanak tanır. İş süreçlerini kolaylaştırmanın yanı sıra, pazarlama için daha iyi tasarım kararları almanıza da yardımcı olur. Performans tahmin özelliği, gelecekteki performansınızı tahmin eder ve kampanya stratejilerinizi optimize etmenize yardımcı olur.

4. Uizard

4. Uizard

Uizard, 2017 yılında bir makine öğrenimi araştırma projesi olarak başladı. Bugün ise 400 binden fazla kullanıcısı ve 8 binden fazla kullanıcı tarafından oluşturulan projesi bulunuyor. Uygulamanın hedefi, hem tasarımcıların hem de tasarımcı olmayanların ilgililerle etkileşim kurabileceği dijital ürünler yaratmasına yardımcı olmaktır. Uizard ile web sitelerini, masaüstü arayüzlerini, web ve mobil uygulamalarını saniyeler içinde profesyonelce tasarlayabilirsiniz. Uygulama taranmış elle çizilmiş eskizlerinizi otomatik olarak bir prototipe dönüştürebilir ve bunları projenize uygular. Ayrıca, Uizard'ın önceden hazırlanmış tasarım şablonları ve sürükle ve bırak bileşenleri, tasarımlarınızı hızlı bir şekilde düzenlemenizi de sağlıyor.

5. Fronty

5. Fronty

Fronty, kullanıcı tarafından yüklenen bir görüntüye dayalı olarak kaynak kodları oluşturan yapay zeka destekli bir araçtır. İnsanlara Web siteleri oluşturmanın yeni bir yolunu sunar. Yapay zeka grafik tasarım aracı, yirmi yılı aşkındır Front-end deneyimine sahiptir ve şu anda HTML5 ve Google Analytics dahil olmak üzere 11 teknoloji ürün ve hizmetini kullanmaktadır. Fronty, taslağınıza dayalı olarak bir HTML CSS kodu oluşturur ve Web sayfası tasarımınızın bir resmini yüklemeniz yeterlidir. Yapay zeka görüntünün farklı öğelerini tanımlar ve ardından otomatik olarak HTML/CSS kodunuzu oluşturur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Khroma

6. Khroma

Tasarımcı George Hastings, renk kombinasyonlarına kolayca göz atmasına ve karşılaştırmasına izin veren herhangi bir araç olmadığını fark ettiğinde Khroma'yı yapmaya karar vermiş. Khroma, seçtiğiniz renklerden ve internetteki binlerce insan yapımı renk paletinden yararlanan yapay zeka tabanlı bir renk kombinasyonu üreticisidir. Kişiselleştirilmiş bir renk kombinasyonları listesi oluşturmak için önce Khroma web sitesinde 50 renk seçmelisiniz. Bunları gradyan, palet, tipografi ve resim olarak görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca koleksiyonunuzu oluşturmanın yanı sıra yeni kombinasyonlar keşfedebilir ve arayabilirsiniz. Ayrıca kendi özel görselinizi yükleyebilir ve üzerindeki renkleri test edebilirsiniz.

7. AutoDraw

7. AutoDraw

AutoDraw, web tabanlı yapay zeka destekli bir çizim aracıdır. Çizimi herkes için erişilebilir ve keyifli hale getirmek amacıyla Google Creative Lab'den Dan Motzenbecker ve Kyle Phillips tarafından oluşturulmuştur. Makine öğrenimini çeşitli sanatçıların çizimleriyle eşleştirerek hızlı çizim yapmanıza ve çizimlerinizi iyileştirmenize yardımcı olur. AutoDraw'da basitçe bir karalama yaptığınızda öneri aracı daha sonra ne çizdiğinizi tahmin etmeye çalışır. Ardından, resminizin daha iyi görünmesi için farklı sanatçılar ve tasarımcılar tarafından oluşturulan çizim önerileri sunar. Çalışmanızı PNG dosyası olarak indirebilir ve herhangi bir cihazdan sosyal medyada paylaşabilirsiniz. Tasarımlardan bazıları indirmeniz için de mevcuttur.

8. Deep Art Effects

8. Deep Art Effects

Deep Art Effects, tasarımınızı tek bir tıklamayla sanat eserine dönüştüren yapay zeka tabanlı bir araçtır. Yüz yirmiden fazla sanat stiliyle bu grafik tasarım yazılımı, 2 milyondan fazla küresel kullanıcıya ve 200 milyon yaratılmış sanat eserine sahiptir. Ortaklarından bazıları Samsung, Huawei ve Globus'tur. Deep Art Effects, yalnızca farklı sanat stillerini öğrenmekle kalmaz, aynı zamanda görüntülerinizi de geliştirir. Bir görüntünün yalnızca arka planını veya ön planını düzenleyebilir, kendi sanat stillerinizi oluşturabilir, görüntüleri herhangi bir çözünürlükte işleyebilir ve en sevdiğiniz sanatçıların stillerini kullanarak tasarlayabilirsiniz. Hatta yazılımın uygulama programlama arayüzünü kullanarak filtreleri ve görüntü teknolojisini uygulamalarınıza entegre edebilirsiniz.

9. Let’s Enhance

9. Let’s Enhance

Let's Enhance, görüntü geliştirici ve görüntü yükseltici bir uygulamadır. Çevrimiçi olarak yüklendiğinde, bazı resimler boyutlarından dolayı sıkıştırılır ve piksellenir. Let's Enhance'in son teknoloji görüntü işleme algoritması sayesinde, kaliteden ödün vermeden görüntüleri 16 kata kadar yükseltebilirsiniz. Tek bir tıklamayla resimlerinizi temizleyebilir, logonuzu yeniden boyutlandırabilir, tonları ve renkleri ayarlayabilirsiniz. Tüm bunları herhangi bir çevrimiçi platformdan yapabilirsiniz. Grafik tasarımcılara yönelik bu yapay zeka aracı aynı zamanda bir seferde 20 adede kadar medyayı (ses kaydı, ekran fotoğrafı, fotoğraf, resim) işleyerek iş akışınızı hızlandırmanıza olanak tanır.

10. remove.bg

10. remove.bg

Tek seferde ister elli ister bin görüntü işliyor olun, remove.bg her fotoğrafın arka planını tek bir sürükle ve bırak işlemiyle otomatik olarak kaldırabilir. Fotoğraflarınıza profesyonel bir görünüm kazandırarak zorlu kenarların bile üstesinden gelir. İki yüzden fazla ülkeden 28 binden fazla müşteri bu uygulamayı kullanıyor. Müşterilerinden bazıları ise AT&T Sportsnet, Canva ve Samsung'dur. remove.bg, fotoğraflardaki arka planları kaldırmanın yanı sıra çalışmanızı saniyeler içinde düzenleyerek son derece etkili görseller oluşturmanıza olanak tanır. Tasarım şablonlarını kullanarak arka plan resimlerini bile değiştirebilir ve profesyonel görünümlü ürün fotoğrafları oluşturabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sketch2Code

11. Sketch2Code

Microsoft Sketch2Code, elle çizilmiş tasarımınızı bir HTML prototipine dönüştürür. Microsoft bu uygulamayı yapay zekayı en üst düzeye çıkarmak için markaları ve geliştiricileri desteklemek üzere yarattı. Bu, manuel olarak üç boyutlu bir iskelet modeli çizerken veya uygulama tasarlerken kaybedilen zamana bir çözüm olarak üretilmişti. Sketch2Code, tasarım modellerinizi algılamak, yazılı metni çözümlemek ve yapıları anlamak için yapay zekayı kullanır. Galeriden bir resim yüklemek veya seçmek için kendi tasarımınızı kullanabilirsiniz. Yapay zeka, görüntüdeki öğeleri tanımlar ve çalışmanızı bir kod tabanına dönüştürür ve hatta ön ayarlarını ihtiyaçlarınıza göre özelleştirebilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bengi Kuban

Novus writer Türkçe içerik üretmek için en kullanışlı olanı. Copy'den geçtim. Görsel veya metin üretmede çok daha rahatım. Türkçe lazımdı bana yoksa diğerler... Devamını Gör

Selçuk Sema Doğan

Buraya keslinlike dream studio'yu da eklemeliyiz. https://www.yapayzekagunlukleri.com/tr/yapay-zeka-uygulamalari/tasarim/yapay-zekaya-cizim-yaptirin-dreamst... Devamını Gör

jamespeed1234

nice work https://binarychemist.com/