Görüş Bildir
Haberler
Verdiğin Cevaplara Göre Karşı Cinste Tahammül Edemediğin Şeyi Söylüyoruz!

Verdiğin Cevaplara Göre Karşı Cinste Tahammül Edemediğin Şeyi Söylüyoruz!

miray soysal
19.06.2022 - 16:04

Karşı Cinste Tahammül Edemediğin Şey Ne? 

Testin sonunda söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da öğrenelim!

3. İlişkide hangisi seni daha çok rahatsız eder? (Not: Hepsi toksik ilişki özellikleridir.)

4. Sence aşk biter mi?

5. Söyle bakalım, Aşağıdakilerden hangisi senin için daha önemli?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşağıdaki çiftlerden birini seçmeni istesek!

7. Son olarak, Bir motto seçmeni istesek hangisini seçerdin?

Seni değiştirmeye çalışması!

Seni sen yapan özelliklere aşık olup, sonra bunları elinden almaya çalışmasına tahammül edemiyorsun. Zaten hayatı  başkalarına göre yaşamamak gerektiğini düşünüyorsun ama karşındakiler bazen senden bunu yapmanı bekliyor. Beklentilerden de hoşlanmadığın ve bunun doğru olmadığını bildiğin  için olduğun gibi davranmaya devam ediyorsun. Sağlıklı bir ilişkide tarafların karşılıklı olarak birbirlerinin hayatlarına müdahale etmediğini ve farklı isteklere değer vermesi gerektiğini düşünüyorsun ve sana, kişisel alanına ve kararlara saygı duyan birini istiyorsun.

Uyumsuz ve düşüncesiz olması!

Sen karşındakinin  düşüncesiz  davranmasına tahammül edemiyorsun. Çünkü bir harekette bulunmadan önce, bir şey söylemeden önce bunları kafanda birkaç kez süzgeçten geçiriyorsun ve aynısı senin için de yapılsın istiyorsun. Düşünmeden konuşulan sözler sana göre değil, sonuçlarına katlanmak seni yoruyor. İlişkileri bir arada tutam temel kurallardan birinin  uyum olduğunu düşünüyorsun çünkü bir ilişki içerisindeyken karşılıklı olarak bazı beklentiler içerisine girildiğinin farkındasın. Yaşadığın ilişkide de olması gereken bu beklentileri birlikte karşılayabilmektir. Bu yüzden aynı şeyleri yapmayı sevmeseniz bile birbiriniz için buna katlanabilmelisiniz.

Duygusuz ve saygısız olması!

Partnerinin sana karşı saygısız, kaba ve duyarsız olması senin tahammül edebileceğin bir şey değil. Doğrusu da bu zaten! Sen, kararlarına ve sana saygı duyan birini istiyorsun çünkü fikirleriniz, değerleriniz ve ihtiyaçlarınız birbirinizden daha önde olmamalı. Partnerin duygularını sana net bir şekilde hissettirebilmeli çünkü dışarıya fark ettirmeden içinde yaşaması senin için pek de önem ifade etmiyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
51
10
8
8
7
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
moonlight

Uyumsuz ve düşüncesiz olması!

Necla Kaplan

Duygusuz ve saygısız olması!

Hoess

Uyumsuz ve düşüncesiz olması! Sen karşındakinin düşüncesiz davranmasına tahammül edemiyorsun. Çünkü bir harekette bulunmadan önce, bir şey söylemeden önce ... Devamını Gör