Görüş Bildir
Haberler
Venüs Burcuna Göre Sevgilin Ne İstiyor?

Venüs Burcuna Göre Sevgilin Ne İstiyor?

Nil Dila Şenol
13.08.2023 - 13:30 Son Güncelleme: 13.08.2023 - 19:30

Venüs; güzelliğin ve uyumun gezegeni. Gönül ilişkilerine nasıl yaklaştığımız ve sevgimizi nasıl gösterdiğimiz hakkında ipuçlarıdır aslında. Ayrıca bereketi de temsil eder. Ama biz bugün aşk ve ilişkiler üzerinden gidiyoruz. Kendinin ve partnerinin Venüs burcunu bilmiyorsan;

👇👇👇👇👇👇👇👇

Ücretsiz Doğum Haritası Hesaplama - HESAPLAMA.NET

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sevgilinin/ partnerinin cinsiyetini seçer misin?

2. Sevgilinin Venüs burcu ne?

Venüs: Oğlak

Venüs: Oğlak

Bilinmeyene ve denenmeyene şans vermektense her zaman garanti olan geleneksel yolları tercih eder. Kendine verdiği değeri insanların övgüleriyle destekler. Övülmediği ve takdir görmediği halde 'özdeğer' duygusu zayıflayabilir. Aşkı çok fazla ciddiye alır. Sebebi bundandır ki kendini kimsenin kollarına kolay kolay bırakmaz. Başarılı ve geleceği olan bir ilişki göremediğinde zaman kaybetmeden yoluna devam eder. Bir ilişkiye başlaması için hem maddi hem manevi olarak kendini hazır hissetmesi gerekir. Partnerinde aradığı en önemli özellikler ise kültürlü ve her anlamda güvenilebilenecek olmasıdır. Olgun insanlar genelde daha çok dikkatini çeker.

Venüs: Kova

Venüs: Kova

Venüs Kovalar, bağımsızlıklarına düşkündürler. Parnterinde zekaya çok önem verir. Onu sürekli şaşırtan, öngörelemeyen insanlara her zaman daha çok çekilirler. Herkes kolayca anlayabildiği bir partner isterken onlar anlaşılması güç insanlara daha çok ilgi duyarlar. Ne diyebiliriz ki zoru seviyorlar. İlişki yaşadığı insanla sadece sevgili değil; arkadaşlık, dosluk bağı da kurmak ister. Tüm fikirlerini payalaşabileceği ve bunlar hakkında konuşabileceği bir yol arkadaşı ister.

Venüs: Balık

Venüs: Balık

Venüs Balıkların empati yeteneği gelişmiştir. Hayattan sürekli, ihtiraslı bir aşk beklentileri vardır. Fazlasıyla romantiktir.Yüksek cazibeleriyle aklınızı kolayca çelebilirler. Partnerinin de çekici, romantik ve dişil enerjisinin yüksek olmasını ister. Platonik aşka eğilimleri vardır. Kendi hayal dünyasında yaşama ihtimalleri oldukça fazla. Bu hayal gücüyle başarılı bir senarist veya yazar olabilirler ;)

3. Venüs: Koç

3. Venüs: Koç

Venüs Koç erkeği kısıtlanmaya gelemez. Eğer ona kıskandığını haddinden fazla belli edersen ve kısıtlamaya başlarsan özellikle inada bindirir. Sosyal becerileri gelişmiştir ve çevresi oldukça geniştir. Bu sebepten hayatına pek fazla yeni insan almayı sevmez. Aşık olmasan ve yatakta bu kadar iyi olmasalar, insanın onları bir kaşık suda boğası gelir.

Venüs: Boğa

Venüs: Boğa

Çok dışarı vurmasa da Boğa erkeklerinin aklı fikri cinselliktedir. Her şeyde, her yerde akıllarına ilk o gelir. En sevdiği aktivite partneriyle yemekler yapıp yemektir. Akılları sürekli cinsellikte olsa da aldatmaları maymun iştahlılıktan ziyade ten uyumunu kaybetmelerinden kaynaklı olacaktır.

Venüs: İkizler

Venüs: İkizler

Aslında erkeklerin haritasındaki en tehlikeli konumlardan biridir. Yalan söyleme huyu vardır. Bir şekilde sana istediğini allem eder, kallem eder yutturur. Yalnız kalmaktan hiç hoşlanmaz. Flörtöz bir yapısı vardır. Sürekli bir partneri olsun ister ama onun için öncelik cinsellik değildir. Eğlenceli olsun, karşısındaki onu dinleyip anlasın ister o kadar.

Venüs: Yengeç

Venüs: Yengeç

Duygu durumları: karışık! Değişken bir ruh halin vardır. Bir içine kapanık, bir sevgi dolu olabilir. Ara ara duygusal dalgalanmalar yaşayabilir. Karşısındaki insandan da buna anlayışlı yaklaşmasını bekler. Çok kıskan bir yapısı vardır ama öyle kolay kolay belli edemez. Onu soğutacak en önemli şey, ilgisiz ve sevgisiz bırakmaktır. Onu tavlamanın ve elinde tutmanı yolu çok kolay aslında sadece bebek gibi bakılmak, sevilmek ister.

4. Venüs: Aslan

4. Venüs: Aslan

Partneri onun için çok önemlidir. Yanında taşıdığı aksesuarı olarak görür. Eleştirmeye çok müsaittir. Tepeden tırnağa seni inceleyip eleştirebilme potansiyeline sahip. Çünkü yanına yakışsın, kusursuz görünsün ister. Mükemmelliyetçiliğe tapar. Ama kaybederse de hep bu huyundan kaybeder...

Venüs: Başak

Venüs: Başak

Genelde karşılarındaki insana çok temkinli yaklaşırlar. Doğuştan hassas ve çekingen bir yapıları vardır. İlk hamleyi yapmaktan hoşlanmazlar. Detaycıdır ve karşısındakinden de farkındalık ister. Zeki, nazik ve iletişim kuvvetli insanlardan hoşlanırlar.Güzellikten ziyade duruluk ve doğallık onlar için daha önemlidir.

Venüs: Terazi

Venüs: Terazi

Çekici, güzel, asil ve dengeli insanlardan hoşlanırlar. İlişkinin en önemli etmenlerinden biri hoşgörüdür. Empati kurabilmek ve objektif davranmak onlar için oldukça önemlidir. Partnerinin giyimi kuşamı, olsun yanına yakışmasını ve yanında rahat iletişim kurabilmeyi ister. Oldukça rahat ve kaygısız olmasından kaynaklı fazla naz yapmadan istenileni yapmaz.

Venüs: Akrep

Venüs: Akrep

Her zaman ortamın en dikkat çekeni olmak ister. Cinsel bir cazibeleri vardır; korkusuz ve tutkulu. Kıskançlıkları boyutuna bile gelebilir. Sevdiklerini yavaşça keşfetmek ister. Tutkulu ve cazibeli insanlar her zaman bir sıfır öndedir. Ağzı açık insanlardan hiç hoşlanmazlar. Her zaman için özeli çok değerlidir. Bakışlar onun için çok etkileyicidir; derinlik ve mana arar.

Venüs: Yay

Venüs: Yay

Özgürlüğüne ve bağımsızlığına çok düşkünlerdir. Partnerinin de ruhsal ve fikirsel olarak kendini özgür hissedebileceği bir alan tanıması çok önemlidir. Cinselliği, duyguları ve dünyayı kendi yollarıyla keşfederek öğrenmek ister. Aslında bundandır bu kadar özgürlük merakları. Kimse kırılmasın diye bazı sözler verebilir ama pek gerçekleştirdiği söylenemez. Bu yüzden genelde talepkar olmayan partnerler seçer. Sevdiği zaman dünyaları vermek ister. Bir sevgiliden çok hayatı deneyimleyebileceği, fikirlerini paylaşabileceği bir ortağa ihtiyacı vardır. Kendisine yeni bir şeyler katan insanlardan hoşlanırlar.

Venüs: Oğlak

Venüs: Oğlak

Venüs Oğlakların ilişki hayatları kazandıkları tecrübe ve bilgiyle yaş aldıkça daha da güzel bir hale gelir. Ayağı yere sağlam basan bu kadınlar sevmediklerine buz gibidirler. Partnerinin kültürlü bilgili ve yarınını düşünen bir birey olması onlar için oldukça önemlidir. Kolay kolay ilişkiye başlamaz. Güvende olduklarını hissetmek ve emin olmak isterler. Hem maddi hem de manevi açıdan tatmin edilmek isterler.

Venüs: Kova

Venüs: Kova

Venüs Kovalar farklı olmayı ve farklı olanı ister. Kendini zeki hissettirecek ve boş muhabbetler yapmayan kültürlü insanlardan hoşlanırlar. Olaylara genelde duygusal bir bakış açısından ziyade mantık ve zekalarıyla yaklaşırlar. Kendilerini anlayıp, ona her anlamda uyum sağlayabilecek bir partner ister.

Venüs: Balık

Venüs: Balık

Venüs Balıkların empati yetenekleri çok gelişmiştir. Birbirini dinlemek ve anlamaya çok önem verir. Hayal güçleri çok gelişmiştir. Kendi kafalarında senaryolar yazmaya çok meyillidirler. Romantizmi hat safhada yaşarlar. Büyülü bir çekicilikleri vardır. İnsanları duygusal yönden kolayca manipülatif edebilir. Çok fedakardır ancak ilişkileride kaybetmesinin nedeni çoğunlukla budur.

Venüs: Koç

Venüs: Koç

Venüs Koçların, ateş burcu olmanın verdiği inanılmaz bir çekicilikleri vardır. Cesurlardır ilk adımı atmaktan çekinmezler. İstediklerini elde edene kadar her yolu denerler. Kadınlığıyla gurur duyar ve bunu bir silah olarak görür. Zaten sizi istiyorsa açıkça bunu gösteriyor ve flörtleşiyordur.

Venüs: Boğa

Venüs: Boğa

Her konuda bilgin olmalı. Çok yönlü olman ve becerikli olman onun hoşuna gidecektir. Kibar ve nazik olmaya özen göstermelisin. Kabalıktan asla hoşlanmaz. Ne yaparsan yap onu çok zor sinirlendirirsin. Zira oldukça sabırlıdır. Çok sahiplenici bir yapısı vardır ve kolay kolay da vazgeçmez!

Venüs: İkizler

Venüs: İkizler

Aslında tam olarak ne istediklerini onlar da bilmezler. Flört konusunda çok tezcanlı ve sabırsızlardır. Zekaya çok önem verirler. Gezmek tozmak en büyük hobisidir. Eğer eğlenceli bir ilişkisi varsa ve sosyal çevresiyle senin arandaki dengeyi kurabiliyorsa oldukça sadık ve bağlıdır. Ama ilişki monotonlaşmışsa tekmeyi basar!

Venüs: Yengeç

Venüs: Yengeç

Partnerini eğer gerçekten seviyorsa onun geyşası olur. Bebek gibi bakar, besler.  Sevgi patlamaları yaşar ve bunu partnerine de elinden geldiğince yansıtır. Çok da bir şey istemez, onun gösterdiği değerin yarısını bile görse onun için yeterlidir. İlişki de çok sabırlıdır. Birçok şeyi tolere edebilir.  Zor vazgeçer ama geçtiği zamanda tam geçer.

Venüs: Aslan

Venüs: Aslan

Partneri onun için oldukça önemlidir. Statü göstergesi olarak görür. Onu tavlamak zordur. Onun için bin dereden su getirsinler ister. Kendini ilişki de değersiz hissettiği an tekmeyi basar.

Venüs: Başak

Venüs: Başak

Çok zor ve seçici insanlardır. Saf ve duru bir güzellikleri vardır. İlişkilerinde sakin ve ölçülüdürler. Hiçbir şeyin aşırısını sevmezler. Sevgisini hizmet ederek ve fedakarlık yaparak göstermeyi severler. Hatta o kadar fedakar olur ki kendi varlığını bile unutacak seviyeye gelebilir. Size fikirlerininizi soruyor olması da sizden hoşlandığının en büyük göstergesidir.

Venüs: Terazi

Venüs: Terazi

Dış görünüş onlar için çok önemlidir. Bu yüzden partnerinin şık giyinimli ve bakımlı olmasını isterler. Aşık olduklarında romantik tarafları ağır basar. Oldukça flörtüz bir yapısı vardır. Bunun yanında sürekli ilgi görmek ister; pohpohlanmak, övülmek... Venüs tarafından yönetilmelerinden dolayı çevresinden güzel insanlar olmasını severler.

Venüs: Akrep

Venüs: Akrep

Venüs Akrepler, çok şüphecidirler. Tutkuları çok güçlü olan bu insanlar kapalı kutu gibidirler. Açabilene aşk olsun! Flört etmeyi ve dikkat çekmeyi sever ancak yakınlarına çok az insanı sokar. Zor olmayı ve zoru severler.

Venüs: Yay

Venüs: Yay

Her ne kadar özgür ruhlu bir tutum sergilese de partnerine karşı oldukça tutkulu ve bağlıdır. Bu bağlanmanın dozunu bazen tutturamayabilir ve sizi dişi sinekten bile kıskanabilir. Onunla asla sıkıcı ve monoton olamazsın. Hem savaşır hem sevişir...

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
3
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Minister of Magic

Venüs burcu ne ilk onu öğrenseydik

Gizem Yenikler

Venüs Oğlakların ilişki hayatları kazandıkları tecrübe ve bilgiyle yaş aldıkça daha da güzel bir hale gelir. Ayağı yere sağlam basan bu kadınlar sevmedikleri... Devamını Gör