Görüş Bildir
Haberler
'Veda Mesajı' Yolladı mı? Julia Ituma'nın Takımından Yeni Açıklama

'Veda Mesajı' Yolladı mı? Julia Ituma'nın Takımından Yeni Açıklama

Eray İspir
16.04.2023 - 10:15 Son Güncelleme: 16.04.2023 - 13:58

İstanbul'da hayatını kaybeden İtalyan voleybolcu Julia Ituma’nın ölmeden önce takımına veda mesajı gönderdiği iddialarına takımından açıklama geldi. Takım, medyada yer alan haberlerin doğru olmadığını duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Julia'nın acısını bizimle paylaşmasını çok isterdik'

'Julia'nın acısını bizimle paylaşmasını çok isterdik'

BBC Türkçe'de yer alan habere göre, Igor Gorgonzola Novara’nın dün akşam yaptığı basın açıklamasında, ''Julia takım arkadaşlarına, teknik ekibe ya da yönetime hiçbir şekilde veda mesajı yollamamıştır'' denildi. Ayrıca ‘’Julia’nın durumundan endişe eden üçüncü şahısların, trajediden önce takım arkadaşlarıyla temas kurduğu söylentilerinin tamamen yanlış olduğu’’ belirtildi.

Takım adına ortak açıklamada, ''Julia'nın acısını bizimle paylaşmasını çok isterdik'' denildi ve ''Herkesten ruh halimize saygı duymasını istiyoruz'' ricası paylaşıldı.

'Kendimizi çaresiz ve mağlup hissediyoruz'

'Kendimizi çaresiz ve mağlup hissediyoruz'

Igor Gorgonzola Novara Başkanı Suor Giovanna Saporiti de 'Julia'nın sıkıntısını önleyemediğimiz ve zamanında müdahale etme fırsatı bulamadığımız için bugün hepimiz kendimizi çaresiz ve mağlup hissediyoruz… Julia bize açılmadı; kırılganlığını güçlü, kibar, neşeli, kararlı bir kız görünümünün arkasına gizlemek için ördüğü duvarı aşamamış olmanın pişmanlığı hep bizimle olacak' dedi.

Saporiti, bu olayın ardından şok içinde olan takım oyuncuları ve ekip üyelerine profesyonel psikolojik destek sağlandığını da belirtti.

İlgili haber 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
jamiryo jamiryo

kocaman bir haber yapıyorsunuz, kadının neden öldüğü yazmıyor. Muhtemelen haberi arakladığınız yerde de yazmıyordu. Haberi araklarken üzerine bir şeyler ekle... Devamını Gör

...

Hbaer, yapilan yeni aciklama ile ilgili. Olum nedeni, nasil oldugu vs konuyla ilgili onceki haberlerde yer aliyor. Bu bir guncelleme/yalanlama haberi.

Aslaytoran

Keske icine atmasa insan, hislerini paylassa karsisindakiyle.. Ölümün hertürlüsü kötü ama dün neşeli gördüğün arkadaşının bugün intihar ettiğini görmek çok a... Devamını Gör