Görüş Bildir
Haberler
VALORANT Champions Tour 2022 İstanbul'da Finalin Adım Sesleri Duyuluyor: İlk Finalist Belli Oldu!

VALORANT Champions Tour 2022 İstanbul'da Finalin Adım Sesleri Duyuluyor: İlk Finalist Belli Oldu!

VALORANT Champions Tour 2022, tüm heyecanıyla devam ediyor. Dünyanın en iyi 16 VALORANT takımını İstanbul'a, Volkswagen Arena'ya toplayan turnuvanın ilk finalisti belli oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk finalist LOUD!

İlk haritada LOUD galibiyeti aldı.

LOUD, Ascent'te de ezip geçti!

OpTic Gaming tekrar LOUD ile karşılaşabilir.

OpTic Gaming tekrar LOUD ile karşılaşabilir.

2-0'lık skorla üst braket finalinden galip ayrılan LOUD, ilk finalist olarak yerini garantiledi. OpTic Gaming'in aldığı bu yenilgi sebebiyle büyük finalde tekrar LOUD ile karşılaşabilmek için alt braket yarı finalinin galibini alt etmesi gerekecek.

Basın toplantısında takımlar ne dedi?

Basın toplantısında takımlar ne dedi?

Maçın ardından gerçekleşen basın toplantısında OpTic ekibi, seçtikleri Bind haritasını cepte gördüklerini, LOUD'un bu haritada nasıl galip geldiğine çalışacaklarını açıkladı. Maçın galibi LOUD ise bu galibiyetle elde ettikleri bir günlük aranın büyük finale çalışabilmek için oldukça önemli olduğuna dikkat çekti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İkinci maç, günün elenenini belirledi.

Günün ikinci maçı ise son şampiyon FPX'le daha önce kaybettiği DRX arasında geçen alt braket yarı finaliydi. FPX - DRX maçı, Kore ekibinin 2-0'lık galibiyetiyle sonuçlandı.

İlk haritadan galip çıkan takım DRX oldu.

DRX'ten mükemmel bir geri dönüş!

FPX'in açıklamaları:

FPX'in açıklamaları:

FPX ekibi, karşılaşmanın ardından katıldığı basın konferansında maç esnasında iletişim gibi temel konularda yeteri kadar iyi performans gösteremediklerini belirtti. FPX'in yıldızı ardiis ise diğer VALORANT bölgeleri hızla gelişirken takım olarak bu konuda daha yavaş kaldıklarını söyledi.

DRX'in açıklamaları:

DRX'in açıklamaları:

Maçın galibi DRX, harita seçimlerinin tam olarak düşündükleri gibi gerçekleştiğini, bunun yanında FPX'in Haven'daki kompozisyonunu, özellikle Viper seçimini beklemediklerini açıkladı. DRX ekibi, Icebox haritasının kendileri için nispeten daha zor olduğunu düşünmekle birlikte bireysel performansların yardımıyla kazandıklarının altını çizdi. FunPlus Phoenix'i ikinci kez aynı skorla alt eden Kore ekibinden MaKo, rakibi FPX'in en büyük eksikliği olarak birkaç tur kaybedince ritimlerinin bozulmasını gösterdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sırada ne var?

Sırada ne var?

Günün maçları sonucunda FunPlus Phoenix turnuvaya veda ederken DRX, alt braket finali için OpTic ile eşleşti. Yarın oynanacak olan DRX - OpTic Gaming maçının kazananı, LOUD ile 18 Eylül'de büyük finalde karşılaşacak. Kalan iki maç, şimdiye kadar üç harita üzerinden oynanan serilerin aksine beş haritadan oluşacak.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın