Görüş Bildir
Haberler
Sabahlara Kadar Char Kasanlar Buraya: Eski Oyun Alışkanlıklarınızı Yeniden Körükleyecek 7 Oyun

Sabahlara Kadar Char Kasanlar Buraya: Eski Oyun Alışkanlıklarınızı Yeniden Körükleyecek 7 Oyun

'Knight Online, hayat offline' dedikten sonra günün mesaisini çar kasmaya harcadığımız günleri hatırlıyorsunuzdur muhtemelen. İşte o deneyimi tekrardan yaşamak isteyenler için sabahlara kadar oynayabileceğiniz 7 adet MMORPG'yi listeledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ashes of Creation

1. Ashes of Creation

Intrepid Studios tarafından geliştirilen Ashes of Creation, görsel açıdan dikkat çekmekle birlikte seçimlere göre şekillenen hikâyesiyle oyuncuların beğenisini kazandı. Orta Çağ'da geçen bu oyun, gelişen medeniyetin doğanın düzeniyle çatışması sonucunda ortaya çıkan sorunlar üzerine kurulmuş.

2. Corepunk

2. Corepunk

Diablo'nun biraz daha renkli hâli olarak tanımlayabileceğimiz Corepunk, tıpkı diğer MMORPG'ler gibi oyunculara bir sınıf seçtirdikten sonra onları karakterlerini geliştirmek üzere uçsuz bucaksız bir dünyaya bırakıyor.

3. Lost Ark

3. Lost Ark

2018'deki çıkışından beri Kore'de ilgiyle karşılanan, Batı piyasasına ise nispeten yeni sürülen Lost Ark da oyuncuların favori MMORPG'lerinden biri. Lost Ark'ta görevler yaparak, mini-oyunlar oynayarak ve kaynak toplayarak gelişiyor, yedi kıtayı ve bu kıtaların barındırdığı sırları zamanla keşfediyoruz.

4. Rise Online World

4. Rise Online World

Rise Online World'de sınıfımızı seçmemizin ardından onlarca farklı yaratığa ve tehlikeye ev sahipliği yapan Aarvad'da gelişip karakterimizi güçlendiriyoruz. Rise Online World oyununda bulunan NFT pazarı da oyunun dikkat çeken ögelerinden.

5. New World

5. New World

Amazon'un stüdyosunun ellerinden çıkan, crafting ve çeşitli savaş mekanikleriyle dikkat çeken New World'de Aeternum adlı doğaüstü bir adada diğer insanlara veya doğaya karşı savaşarak kendi kaderimizi belirliyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Black Desert Online

6. Black Desert Online

Özellikle aldığı yenilemenin ardından görsel üstünlüğüyle öne çıkan Black Desert Online'da balıkçılık, ticaret, avcılık, aşçılık, kimya gibi birçok farklı mekanik bulunmakta. Siz de BDO'da kendi karakterinizi detaylı şekilde oluşturup güçlendirmeye başlayabilirsiniz.

7. Riders of Icarus

7. Riders of Icarus

Riders of Icarus'taki bineklerimiz diğer birçok MMORPG'deki gibi atlar değil, bu sefer ejderhalar. Bu aksiyon-macera MMORPG'sinde savaşı semalarda, kanatlı yaratıkların üzerinde gerçekleştiriyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
8
5
4
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Murat Önen

Knight Online dan başkası yalan bizim için eski nesil iyi bilir

Buğra

AoC açıldı da haberimiz mi yok? Bir de listede hadi wow yok neyse de gw2 de mi yok? Yazık ya...

Yiğit Vatansever

corepunk daha çıkmadı admin...