Görüş Bildir
Haberler
Uzun Bir Pokemon Avının Ardından Dinlenebileceğiniz Pokestop ve Gym'lere Yakın Mekanlar

Uzun Bir Pokemon Avının Ardından Dinlenebileceğiniz Pokestop ve Gym'lere Yakın Mekanlar

Esen Çelik
20.07.2016 - 17:20

Son dönemin en büyük trendi olan Pokemon Go çılgınlığı hızını kaybetmeden büyümeye devam ediyor. Dışarıya adım attığınız andan itibaren elinde telefonlarıyla pokemon avına çıkmış her yaştan pek çok kişiyi görmeniz mümkün. Böylesine mesai harcanan bir oyunu hakkını vererek oynamak da öyle kolay değil, sokak sokak cadde cadde gezerken kara sular inen ayakları şöyle mis gibi kahve ya da yemek eşliğinde dinlendirmek şart. Pokestop ve Gym'lere yakın mekanları tercih ederek bir yandan dinlenebilir, bir yandan da ihtiyacınız olan poke toplarını satın alarak zorlu bir mücadelenin içine girebilirsiniz. Hem belki de uzun süredir aradığınız Pikachu’ya bu mekanlardan birinde denk gelebilirsiniz, kim bilir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Moc

Moc

Teşvikiye’de açıldığı andan itibaren adeta mahallenin kahvecisi olan mekan, hem birbirinden leziz kahveleri hem de tatlılarıyla çok seviliyor. Aynı zamanda hayvansever bir mekan olan Moc, hayvanları kabul ediyorken neden pokemonları kabul etmesin!

Suadiye Kahve Dünyası

Suadiye Kahve Dünyası

İstanbul’da merkezi bölgelerdeki şubeleriyle öne çıkan Kahve Dünyası Pokestop ve Gym noktalarına yakın mekanlardan. Belki oralarda yeni yeni pokemonlar da yakalayabilirsiniz.

Kronotrop

Kronotrop

Kahve kavurma merkezlerinde farklı ve hoş aromalara sahip çekirdeklerden üretilen kahveleri deneyebileceğiniz Kronotrop, bir sonraki av süreci için yeterli enerjiyi toplamanıza yardımcı olacak.

Short Black & Bi Krep

Short Black & Bi Krep

Eğer Karaköy civarındaysanız Fransız Geçidi’ndeki Short Black & Bi Krep’e mutlaka uğrayın. O kadar yürüyüp enerji kaybetmişken, kendinizi ödüllendirin ve bol çikolatalı bir krep ısmarlayın. Daha yakalayacak çok pokemon var!

Kozmos Coffee

Kozmos Coffee

Son zamanlarda popülaritesi artan Bomonti, yeni tren semt olarak öne çıkıyor. Yaklaşık bir yıl önce açılan Kozmos da, kısa zamanda bölgenin en sevilen kahvecisi olmayı başardı. Semt bu kadar popüler olunca pokemonlar da illa ki bu taraflara uğruyordur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kız Kulesi

Kız Kulesi

İşte size İstanbul’un simgesi Kız Kulesi’ni ziyaret etmek ve restoranın da şefin özel lezzetlerini tatmak için büyük fırsat. Yakaladığınız pokemonları ve hediyeleri burada kutlayabilirsiniz.

Brew Coffeworks

Brew Coffeworks

Hem “Sıcakta pokemon peşinde ne işin var evladım?’’ diyen annenizin gönlünü hem de sizin içinizi ferahlatacak Brew Coffeeworks’te şahane soğuk kahvelerden yudumlayabilirsiniz. Belki yolu Sirkeci’ye düşen birkaç pokemonu da burada avlayabilirsiniz.

Viktor Levi Şarapevi

Viktor Levi Şarapevi

Kadıköy’de bulunan Victor Levi Şarapevi Pokestop ve Gym noktalarına yakınlığı ile ilginizi çekebilir. Mekanın lezzetleri de oyun keyfinize keyif katacaktır.

Cupper’s Coffee Station

Cupper’s Coffee Station

Merkezi yerlerdeki pokemonların peşindeyseniz Beşiktaş’taki Cupper’s Coffe Station’a doğru şöyle bir yürüyün. Oraya varana kadar yakaladığınız pokemonları nefis bir kahveyle kutlayın.

Voi Cadde

Voi Cadde

Pokemonlar sizi Bağdat Caddesi’nde bekliyorsa uğramanız gereken adreslerden biri de Voi Cadde. Smoothieler ve milkshakeler ile sıcaktan hararet yapan bedeninizi rahatlatabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Coffee Sapiens

Coffee Sapiens

Karaköy’ün son zamanlardaki en canlı sokağında bulunan Coffee Sapiens, kahve keyfiyle beraber diğer Pokemon Go çılgınlarıyla sosyalleşmenize de vesile olabilir.

Twins Coffee Roasters

Twins Coffee Roasters

Günlük taze sütle ve haftalık kavrulan kahve çekirdekleriyle çeşit çeşit kahveler hazırlayan Twins Coffee Roaster’da bir flat white içmeden yeni avlar peşine düşmeyin.

Zapatista

Zapatista

Zapatista kahvesini İstanbul’da içebileceğiniz tek yer olan bu mekandan sadece kahveyle çıkmak olmaz. Zapatista’nın harika sandviçleri ve hamburgerleri var. O lezzet patlamasının vereceği enerjiyle pokemon yakalamaya şehrin diğer ucuna bile gidebilirsiniz!

Fan Fang

Fan Fang

Uzak Doğu’nun dövüşçü ruhunu yakalayacağınız enfes tatlar ve Fang Fang’ın Pokestop ve Gymlere yakın konumu bir araya gelince keyfine doyulmaz zamanlar da kaçınılmaz oluyor.

Suadiye Beyaz Fırın

Suadiye Beyaz Fırın

Pokemonlarınızla Gym’de dövüşüp çok mu yoruldunuz? O zaman hep beraber bir Beyaz Fırın’a uğrayın ve enfes tatlılarla kaybettiğiniz gücünüzü yeniden toplayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Takanik Balık

Takanik Balık

Vücudunuzun Pokemon Go hareketliliği içinde bol proteine ihtiyacı var. Bunu da en iyi balıktan alabileceğinizi biliyorsunuz. O zaman Takanik Balık tarafına yolunuz düşerse şimdiden afiyet olsun.

Cevahir Starbucks

Cevahir Starbucks

Arkadaşlarla buluşma, kahve molası, çalışma gibi pek çok sebeple uğradığımız Starbuckslara yeni gitme sebebimiz Pokemon Go. Cevahir Strabucks’da fazlaca olduklarını duyduk.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın