Görüş Bildir
Haberler
Uzmanların Söylemleri Şüphelendirdi: Cristiano Ronaldo'nun Yeni Girişimi Olan URSU9 Hakkındaki İddialar

Uzmanların Söylemleri Şüphelendirdi: Cristiano Ronaldo'nun Yeni Girişimi Olan URSU9 Hakkındaki İddialar

Bahadır
10.07.2023 - 19:16

Ronaldo, geçtiğimiz günlerde İspanya'da URSU9 adlı yüksek alkali içerikli doğal maden suyunun lansmanını yaptı. El Comidista adlı internet sitesine iddasına göre ise Ronaldo'nun sponsoru olduğu markanın vaatleri gerçek dışı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

URSU9 hakkındaki iddialar

URSU9 hakkındaki iddialar

Cristiano Ronaldo, İspanya'ya yaptığı son seyahatinde en yeni iş girişimlerinden birine imza attı. Al Nassr'ın forvet oyuncusu, maden suyu şirketi URSU'nun sponsoru ve aynı zamanda markanın da yüzü oldu. Yaşam kalitesini arttırmayı amaçladığını açıklayan marka, ürününü 'suyun ötesinde' olarak tanımlıyor.

Ancak gastronomi konusunda uzmanlaşmış olan İspanyol gazetesi El País'in bir bölümü olan El Comidista'ya göre durum böyle değil. Gazete, URSU9'un tanıtımında bir dizi abartılı iddiaların yer aldığı dile getirdi.

Uzmanlar ne diyor?

Uzmanlar ne diyor?

Tanıtımda ürün için yer alan ifadede organizmanın asiditesini telafi eden, organların canlılığını ve esenlik hissini geri kazandıran yüksek alkali içerikli doğal bir maden suyu olduğu söyleniyor ancak birçok uzman tarafından yapılan değerlendirmelere göre suyun diğerlerinden daha iyi olduğuna dair hiçbir kanıt bulunmamakta. Yapılan çalışmalar ise suyun 'düşük veya şüpheli kalitede' olduğunu göstermekte.

Durumu daha da kötüleştiren şey ise resmi İspanyol hükümet düzenlemesinde maden suyuna izin veren referansların olmaması. Ayrıca antioksidan su olarak adlandırılan ürünün neredeyse hiç antioksidan özelliği taşımadığı belirtiliyor.

Marka hakkında bilgiler

Marka hakkında bilgiler

URSU9'un internet sitesinde Madrid'in kuzey batısındaki Ávila'da bulunan bir marka olduğu yazmakta fakat Google Haritalar üzerinden yapılan hızlı bir tarama, URSU9'un tanıtım materyallerinde gösterilen görüntülerin Ávila ile ilgisi olmadığını ortaya koymakta.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
5
3
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bayram

Maden suyunu kötülelemeleri, adamın malum cola firmasına yaptığı tepkiyi hazmedemediklerinin göstergesi sanırım.

nzylmz

Filistinli gigi hadidi oynattılar son reklamlarında biz mi yanlış bakıyoruz olaya acaba

yoruma gelen

Dünyaları yedi doymadı bu adam be..