Uzaklara Daldı: Sosyal Medya Yasağını Bir Delip Pir Delen Dilan Polat Cezaevinde Yaşadıklarını Anlattı!
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Sosyal medya kullanmayacağını söylemesine rağmen son birkaç gündür üst üste hikaye paylaşan Dilan Polat, bu kez de cezaevinde yaşadıklarını anlattı.
Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalar sonucunda eşi Engin Polat ile birlikte tutuklanan Dilan Polat yaklaşık 10 ay cezaevinde kaldıktan sonra 19 Ağustos'ta tahliye edilmişti hatırlarsanız.
Dilan Polat'ın Engin Polat tarafından sosyal medya kullanımı yasaklanmış, Engin Polat tahliye olduğu gün sosyal medya yasağı ortadan kalkarak Dilan Polat'tan ilk paylaşım gelmişti.
Eşinin tahliyesinden sonra sosyal medya paylaşımında bulunmayan Dilan Polat, dün eşiyle yaptığı aşk paylaşımıyla sosyal medya yasağını tamamen deldi desek yeri.
Bugün ise üst üste hikayeler gelmeye başladı. Önce oğlu Milan Efe ile "Günaydıııın" hikayesi paylaşan Polat, daha sonra oğlunun hastalığından ve Milan'ı okula yazdıracağından bahsetti.
Konuşurken sık sık uzaklara dalan Polat, "Nasıl dayandın?" sorusuna ise kullandığı ilaçları göstererek "Konuşacak çok şey var ama konuşamıyorum" cevabını verdi.
Dizindeki yarayı göstererek avukat odasında bayıldığını anlatan Polat, çocuklarıyla yaşadığı zor anları da üstü kapalı bir şekilde anlattı.
Gelin, Polat'ın sabah saatlerinden beri yaptığı paylaşımlara birlikte bakalım!
👇🏻
👇🏻
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Lisans Bölümü mezunu, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü Yüksek Lisans öğrencisiyim. Bugüne kadar öğretmenlik ve editörlük görevinde bulundum. 2022 yılından bu yana Onedio bünyesinde çalışıyor ve magazin kategorisinde içerik üreterek biraz dedikodu seven herkes için magazin gündeminin nabzını tutuyor, sizleri ucu bucağı olmayan magazin dünyası ile buluşturuyorum.
Tüm içerikleri





Yorum Yazın