Görüş Bildir
Haberler
Uygun Fiyatlarla Pasaj Alışverişi: İstanbul'daki Saklı Cennet Terkos Pasajı

Uygun Fiyatlarla Pasaj Alışverişi: İstanbul'daki Saklı Cennet Terkos Pasajı

Özge Tepe
10.10.2022 - 22:12

İstanbul'da yer alan Terkos Pasajı, ekonomik fiyatlarla çılgınlar gibi alışveriş yapmak isteyenleri bekliyor. İnanılmaz derecede çeşitli ürünlerin yer aldığı Terkos Pasajında pek çok markanın ürünlerine de denk gelebilirsiniz. Gömlekler, pantolonlar, kabanlar, ayakkabılar ve daha fazlasını burada bulmak mümkün. Aynı zamanda markalara ait takıları da Terkos Pasajı'nda bulabilirsiniz.

Bu içeriğimizde Terkos Pasajı hakkında tüm merak ettiklerinize ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tarihi Terkos Pasajı Hakkında Bilgi

Tarihi Terkos Pasajı Hakkında Bilgi

Terkos Pasajı, Taksim'in en eski şahitlerinden biri. Burada bulunan pek çok pasaj arasında en dikkat çekenlerden biri olan Terkos Pasajı, çok çeşitli ürünlerin bulunabildiği bir pasaj. Genellikle kıyafetler olsa da burada aradığınız çoğu ürünü rahatlıkla bulabilir ve uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Terkos Pasajı, son dönemlerde meşhur olan markaların ihraç fazlası ürünlerini en kolay şekilde bulabileceğiniz bir yer. Özellikle Instagram butiklerinde satışa sunulan ihraç fazlası ürünlere Terkos Pasajı'nda ulaşabilirsiniz. Üstelik esnaflar pazarlığa da açık. Böylece etiket fiyatlarından da uyguna alışveriş yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Terkos Pasajı Nerede? Nasıl Gidilir?

Terkos Pasajı Nerede? Nasıl Gidilir?

İstanbul'daki en önemli pasajlar arasında yer alan Terkos Pasajı, Beyoğlu'nda yer alıyor. Pull&Bear, Bershka, Zara, Mango Topshop, H&M gibi meşhur markaların ürünlerini bulabileceğiniz Terkos Pasajı'na oldukça kolay bir biçimde ulaşabilirsiniz.

İstanbul'un hemen hemen her yerinden Terkos Pasajı'na tek vesait ile gelebilirsiniz. Bindiğiniz araçla Taksim'e gelmeniz gerekiyor. Daha sonra İstiklal Caddesi'nden aşağı inin. İnerken Paşabahçe mağazasını görebilirsiniz. Paşabahçe mağazası ile Fashion Republic arasındaki sokaktan içeri girdiğinizde Terkos Çarşısı yazısı karşısınıza çıkacak. 

Terkos Pasajı adres ve konum bilgileri ile aradığınız yeri daha kolay bulabilirsiniz:

Adres: Asmalı Mescit, Terkoz Çk. No:2, 34430 Beyoğlu/İstanbul

Google Haritalar konum bilgisi için tıklayın.

Terkos Pasajı Ürünleri

Terkos Pasajı Ürünleri

Terkos Pasajı, ünlü markaların ihraç fazlası ürünlerini çok uygun fiyatlara bulabileceğiniz bir yer. Buranın tarihi çok eskilere dayanıyor. Günümüzde Instagram üzerinden butiklerin sattığı ihraç fazlası ürünleri burada bulmak mümkün. Üstelik daha uygun fiyatlara da denk gelebilir ve online alışverişten farklı olarak pazarlık yapmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Terkos Pasajı, aksesuarlar bakımından da çok zengin. Ünlü markaların kolye, küpe, gözlük, bileklik ve saat gibi çok çeşitli aksesuarlarına Terkos Pasajı'nda ulaşabilirsiniz.

Terkos Pasajı Gezgin Yorumları

Terkos Pasajı Gezgin Yorumları

Terkos Pasajını ziyaret etmeyi düşünüyorsanız burayı daha önce ziyaret edenlerin yorumlarından faydalanabilirsiniz:

'30 TL den 60 TL ye kadar tişört var. Ufak tefek defolar olabiliyor ancak gitmeye değer, pijama, şort iç çamaşırı vs her şey oldukça piyasanın altında.'

'çok severim.Eskiden daha uyguna çok fazla ürün bulabildiğim(lisanlı bile buluyordum)genellikle senelerce giyebileceğiniz çok fazla dükkanın olduğu pazar tarzında bir mekan.Yurume yolu çok dar insanlardan yol istemek icin uğraş verdiğim çok olmuştur'

'Bütçenize uygun ve bedeninize uygun her türlü kıyafeti bulabileceğiniz bir yer kaliteli markaların spot ürünlerini rahatça bulabilirsiniz'

İstanbul'daki Diğer Pasajlar

İstanbul'daki Diğer Pasajlar

İstanbul'da uygun fiyatlarla alışveriş yapabileceğiniz birçok pasaj var. Bunlardan birkaçı şu şekilde:

  • Atlas Pasajı

  • Çiçek Pasajı

  • Halep Pasajı

  • Hazzopulo Pasajı

  • Aznavur Pasajı

  • El Hamra Pasajı

  • Beyoğlu İş Merkezi

  • Avrupa Pasajı

  • Markiz Pasajı

  • Suriye Pasajı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
9
8
8
5
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın