Görüş Bildir
Haberler
Unutmak Mümkün mü Liselim Seni? Liseye Dair En Çok Özlediğin Şeyi Söylüyoruz!

Unutmak Mümkün mü Liselim Seni? Liseye Dair En Çok Özlediğin Şeyi Söylüyoruz!

miray soysal
06.02.2022 - 12:00

Lise yılları... Hayatımızın belki en sorunsuz, en dolu dolu geçen günleriydi. Çok özledin değil mi? Bu testin sonunda lise yıllarına dair en çok özlediğin şeyi söylüyoruz!

Merak ettiysen, seni teste alalım!👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım!

2. Şimdi de yaşını öğrenelim...

3. Hangi haylazlıkta daha başarılıydın?

4. Pekii, nerede oturduğunu sorsak?

5. Hangi dersleri ağırlıklı olarak daha çok severdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Lisedeki seni anlatan bir gif seçmeni istesek.

7. Söyle bakalım, lise arkadaşlarınla hala görüşüyor musun?

8. Son olarak, hangi sınıfta daha çok eğlendin?

Lise dostluklarını!

Lise dostluklarını!

Senin ebedi dostluklarının temeli lisede atıldı. Küçükken pek farkına varmadığın arkadaşlık olgusunu lisede farkına vardın. Birilerini kardeşin gibi sevmeyi, onlarla kardeşlik bağları kurmayı öğrendin. Birlikte yaptığınız sıra muhabbetlerinin yerini hiçbir şey tutmazdı. Tüm ders boyunca efsanevi sohbetleriniz dönerdi. Okulda hocalarınla arkadaş gibi eğlenirdiniz, aile gibi hissederdiniz. Arkadaş grubunuz birlikte olduğunda 10 IQ ya sahip bir grup deliden oluşurdu. Birbirinizden asla çekinmezdiniz. Dönüp bakıyoruz da hayatında en değer verdiğin, her şeyini paylaştığın insanlar lise arkadaşların. Bugün toplandığınızda, her seferinde bu konuşma geçer:  Keşke şimdi lisede olsaydık!

O yaşların rahatlığını!

O yaşların rahatlığını!

Hayatının en mutlu zamanlarını düşündüğünde aklına önce lise yılların gelir... Büyüdük ve olgunlaştık. İçten içe özlüyoruz asi, deli dolu zamanları.. O yıllarda ki başı boşluğun vermiş olduğu muhteşem hissi hatırlıyor musun? Üstünde stres yaratacak sorumluluklar yoktur. Yaşama atılma kaygısı hissetmezsin. Tek derdin sınavların, en fazla aşk meşk işlerin. Rahatlığını özlüyorsun, o kadar kaygısız olmayı... En saf, en temiz ve en verimli zamanlarımız. Dost meclisiyle yapılan keyifli sohbetlerde, katıla katıla gülmeleriniz.  Hayat sorumluluklarını üzerimize bindirmeye başladığından beri daha çok arar olduk o günleri... Evet, asla bir daha yaşanmayacak zamanlar, ama aklına geldiğinde minik bir tebessüm oluşturuyor. Ne günlerdi be, Çook özledik!

Lise Geyiklerini!

Lise Geyiklerini!

Saf, eğlenceli, aklın bir karış havada olduğu dönemdir lise yılları. Yaşımızın getirmiş olduğu asi, belki saçma davranışları yaptığımız zamanlar. Teneffüsde oynanan uzun eşek oyununu, kalorifer başında dönen sohbetleri, birinin doğum günü olduğunda kurulan sofraları... Kavgalarımızı, dostluğu, sıcacık ve masum o insanları... Aramızda döndürdüğümüz esprileri, hiç bitirmediğimiz geyiklerin çenemizi ağartacak kadar bizi güldürmesi.. Okulu kırmayı, kopyalar çekmeyi.. Ne haylazlıklar yaptık değil mi? Bugün bakınca gülerek hatırlıyoruz, o günler kesinlikle harikaydı!

Bu içerikler de ilgilini çekebilir!👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
16
13
9
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

O yaşların rahatlığını!

cansu ersan

O yaşların rahatlığını! O yaşların rahatlığını! Hayatının en mutlu zamanlarını düşündüğünde aklına önce lise yılların gelir... Büyüdük ve olgunlaştık. İçten... Devamını Gör

Salihcan Yavuz

secenekler mantikli Ana sonuc sac ma do gal olarak