Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Sanatçı İbrahim Tatlıses ve Gülçin Karakaya Evlendi! Gülçin Karakaya Kimdir ve Kaç Yaşında?

Ünlü Sanatçı İbrahim Tatlıses ve Gülçin Karakaya Evlendi! Gülçin Karakaya Kimdir ve Kaç Yaşında?

Müge Kakşi
02.05.2021 - 12:53

İbo Şhow'la tekrardan ekranlara dönen İbrahim Tatlıses dün akşam programda evlilik itirafında bulundu. Ünlü sanatçı kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya (26) ile evlendiğini açıkladı. Beşinci evliliğini yapan Tatlıses 'Mutluyum, ben evliyim kardeşim, Gülçin bana çok iyi bakıyor. Bu saatten sonra kimseye hesap vermem.” dedi. Peki Gülçin Karakaya kimdir? Gülçin Karakaya kaç yaşında ve nereli? İbrahim Tatlıses'in itirafı ve detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İbrahim Tatlıses Gülçin Karakaya İle Evlendi

İbrahim Tatlıses Gülçin Karakaya İle Evlendi

Yıllar sonra yeniden ekranlara İbo Show ile dönen İbrahim Tatlıses'in bu haftaki konukları Murat Dalkılıç, Ersay Üner, Simge Sağın, Ebru Yaşar oldu. Programda İbrahim Tatlıses bir sürprize imza atıp beşinci kez evlilik yaptığını açıkladı.

İbo Show'un son bölümünde bomba bir itiraf geldi. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ile evlendiğini açıkladı.

Ebru Yaşar'ın 'Sen nikahlanmışsın' demesi üzerine İbrahim Tatlıses, bugüne kadar yaptığı evlilikleri saydı. Beşinci evliliğini de yaptığını söyleyen Tatlıses, 'Mutluyum, ben evliyim kardeşim, Gülçin bana çok iyi bakıyor. Ben bu saatten sonra kimseye hesap verecek durumda değilim' dedi.

Gülçin Karakaya Hakkında Bilinenler

Gülçin Karakaya Hakkında Bilinenler

İbrahim Tatlıses'in yeni sevgilisinin ismi Gülçin Karakaya olarak biliniyor. Hakkında çok bilginin olmadığı Gülçin Karakaya 26 yaşında.

İbrahim Tatlıses aradığı aşkı 26 yaşındaki Gülçin Karakaya'da buldu. Bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan ikilinin eğlenceli anları objektiflere yansıdı. Tatlıses'in, Gülçin Karakaya ile yaklaşık 1,5 yıldır aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Usta sanatçının, sevgilisi Karakaya'yı, eski eşi Ayşegül Yıldız'la da tanıştırdığı öğrenildi.

GÜLÇİN KARAKAYA INSTAGRAM HESABI NE?

Gülçin Karakaya 'imgulckarakaya' Instagram hesabından paylaşımlar yapıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın