Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Modelden Herkesi Şaşkına Çeviren Hareket! Boşanma Partisi Verdi...

Ünlü Modelden Herkesi Şaşkına Çeviren Hareket! Boşanma Partisi Verdi...

GNS
27.11.2021 - 20:25

Sosyal medyada fenomenlik ve aynı zamanda modellik yapan Amerikalı Breana Tiesi, Eski NFL oyuncusu eşi Jhonny Manziel'den boşandığı için parti düzenledi. Instagram hesabında kız arkadaşlarıyla düzenlediği çılgın partide yaşadıkları anları paylaşan fenomen olay oldu. Giyimleri ve yaptırdıkları pasta ile dikkat çeken Tiesi ve arkadaşları Instagram'da beğeni yağmuruna tutuldu. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Amerikalı Instagram modeli ve fenomeni Breana Tiesi eşi Jhonny Manziel'den boşanmasını verdiği partiyle kutladı. Fenomenin düzenlediği partiyi sosyal medyada paylaşması olay oldu. Takipçilerinden Tiesi'ye beğeni yağdı.

Boşanma Partisi Düzenledi

Boşanma Partisi Düzenledi

Eski NFL oyuncusu Johnny Manziel'in Instagram modeli ve influencer olan eski eşi Breana Tiesi, arkadaşları ile boşanma partisi düzenledi. Tiesi, Johnny Manziel'den ayrılışının üzerine düzenlediği partiden kareleri sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımlar ile takipçilerine aktardı.

Beğeni Yağdı

Beğeni Yağdı

Bre Tiesi, partiden fotoğrafları kişisel Instagram hesabında yayınladı ve birkaç saat içinde 28.000'den fazla beğeni toplamayı başardı. Tiesi, Instagram başlığında 'En çılgın boşanma partisi için tüm kızlarıma teşekkürler' yazdı. Tiesi ayrıca 'J için ironi yok, sadece iyi olmasını diliyorum' dedi.

Eski Eşten Emojili Yorum

Eski Eşten Emojili Yorum

Johnny Manziel'den partiyle ilgili yorum geldi. Paylaşımı ciddiye almayan Manziel; eski eşinin fotoğraflarına 10 gülen emoji ile yorum yaptı.

Tiesi ve Manziel 2017'de nişanlandılar. Ünlü çift, 2018'de California'da sessiz sedasız dünya evine girmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın