Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Çiftten Güzel Haber! Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu Çifti Nikah Masasına Oturuyor

Ünlü Çiftten Güzel Haber! Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu Çifti Nikah Masasına Oturuyor

Ekranların en sevilen isimlerinden biri olan ve son olarak Mucize Doktor’da oynayan Taner Ölmez ile kendisi gibi oyuncu sevgilisi Ece Çeşmioğlu, evlenme karar aldı. Tv 100’ün haberine göre; ünlü çift pazartesi günü nikah masasına oturacak. Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu çifti, uzun süredir gözlerden uzakta birlikte tatil yapıyordu. Ünlü çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu kıyacak. Bu güzel haber sonrası ‘Taner Ölmez kimdir’ ve ‘Ece Çeşmişoğlu kimdir’ sorularına cevap arıyor. İşte evlilik kararı alan ünlü çiftin hayatları ve kariyerleri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ece Çeşmioğlu Kimdir?

Ece Çeşmioğlu Kimdir?

Ece Çeşmioğlu, 26 Kasım 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur ve İstanbulludur. Çocukluk hayali olan Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan güzel oyuncu, 2002 yılında “Çocuklar Duymasın” dizisiyle oyunculuk hayatına adım attı, 2006 yılında “İki Aile” dizisindeki Ceren rolüyle geniş kitleler tarafından tanınmaya başladı. Ece Çeşmioğlu ardından, “Firar”, “Öyle Bir Geçer Zaman ki”, “Yazın Öyküsü”, “Kalbim Yangın Yeri” ve “Muhteşem Yüzyıl Kösem” dizilerindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. 2017 yılında “Yüz Yüze” dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Çeşmioğlu, son olarak “Yuvamdaki Düşman” dizisinde Ceren karakterine hayat vermişti.

“İçim dışım birdir aslında. Oynamam. Doğalım. Bu rol yaparken de yakalamaya çalıştığım bir durum. Doğallık ve samimiyet… Neysem, o olmak. Fazlası değil” sözleri ile kendini tanımlayan 28 yaşındaki Ece Çeşmioğlu, 1.63 metre boyunda, 52 kilo ve Yay burcudur.

Taner Ölmez Kimdir?

Taner Ölmez Kimdir?

Taner Ölmez 9 Ağustos 1986 yılında Tunceli'de doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde öğrenci olan Taner Ölmez birçok dizi ve reklam filminde rol almıştır. Genç oyuncu İstanbul’un Altınları dizisindeki performansı ile dikkat çekmiştir.

Kapalı Çarşı, Kül ve Ateş ve Tatar Ramazan dizilerinde de rol alan Taner Ölmez’in geniş kitleler tarafından tanınması ise Kayıp Şehir dizisi ile olmuştur. 1,75 cm boyunda ve 65 kilo ağırlığında olan Taner Ölmez oyunculuğun yanı sıra Ülker Albeni, Ülker Sunny, Piyale Pigafest reklamlarında da oynamıştır.

2012 yılında, Osman Sınav’ın yönettiği Uzun Hikâye filmiyle sinemaya adım atan oyuncu, Star Tv ’de yayınlanan ve dünyaca ünlü The O.C. dizisinin uyarlaması olan Medcezir'de Mert Serez karakterini canlandırmıştır. Aynı zamanda 2014 yılında Katil Joe tiyatro oyununda gösterdiği başarıyla Afife Jale Tiyatro Ödülü'ne layık görülmüştür. 2015 yılında Kırık Kalpler Bankası filminde başrol aldı. 2016 yılında ise yine Star Tv'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Genç Osman karakterini canlandırmıştır. 2018 yılında, Müslüm Gürses’in hayatı konu alan Müslüm filminde sanatçının kardeşini oynadı. 2019 yılından itibaren Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa karakterini canlandırmaktadır. Barabar adlı müzik grubunun üyelerinden biridir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın