Görüş Bildir
Haberler
TÜSİAD ve Ceza Alan Patronlarla Kahvaltı: Nebati, İş Dünyası ile Neler Konuştu?

TÜSİAD ve Ceza Alan Patronlarla Kahvaltı: Nebati, İş Dünyası ile Neler Konuştu?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin göreve geldiği süre zarfında zor bir konjonktürde görev yaptığı biliniyor. Enflasyon, kur, Fed ve savaş derken ekonomi yönetimi zorlaşırken, bazı uygulamalarda da dengeyi tutturmak zorlaşıyor. İş dünyası ile ekonomi yönetimi arasında bu bağlamda yapılan görüşmeler dikkat çekiyor. 

Nebati de iş dünyasından gelen bir bürokrat olarak iş dünyası temsilcileri ile yaptığı görüşmelerde neler konuşuluyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kahvaltıda kimler vardı?

Kahvaltıda kimler vardı?

Sözcü yazarı Aytunç Erkin, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin geçen cuma sabahı SİNPAŞ GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik'in evinde iş dünyasının önemli isimleriyle kahvaltıda buluştuğunu yazdı.

“10 iş insanı içinde Ramsey'in sahibi Remzi Gür, BİM'in sahibi ve CEO'su Latif Topbaş, Murat Ülker, Cavit Çağlar, Tosyalı Holding'in Başkanı Fuat Tosyalı'nın olduğunu öğrendim” diyen Erkin, 'Gönül alma toplantıları mı?' diye sorarken, bu kahvaltıyı kimin organize ettiği ve neler konuşulduğuna ilişkin de şöyle yazdı:

Kahvaltıda ne konuşuldu?

Kahvaltıda ne konuşuldu?

“Peki kahvaltıyı kim organize etti? Bakan Nebati'nin güvendiği bir arkadaşının her cuma iş dünyasıyla kahvaltı organizasyonu yaptığı söylendi. Bu toplantıdan önce de yine bir cuma sabahı TÜSİAD ile de kahvaltı yapılmış. Peki kahvaltıda ne konuşuldu?

Bakan Nebati'nin iş dünyasının önemli isimlerine ‘Sizin anlatmak istediklerinizi dinlemek istiyorum’ dediği, masanın önemli bir bölümünün de dertlerini anlattığı belirtildi. 

Hatta, zincir marketler konusunda iktidarın sert açıklamalarının eleştirildiği de ifade edildi. Ayçiçek yağı konusunda masanın ‘dezenformasyon yapıldı’ noktasında hemfikir olduğu, Bakan Nebati'nin de eleştiriler konusunda notlar aldığı kulise yansıyanlardan. Aktüel konuların da masaya yatırıldığı ve kahvaltı sonrasında Bakan Nebati'nin ‘2023'te de kazanacağız’ vurgusu yaptığı da o günün öne çıkanlarından!”

Bu içerikler de ilginizi çekebilir...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın