TUSAŞ Saldırısı Sonrası Dizilerden Ortak Karar: Yeni Bölüm Yayınlanmayacak
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Bugün saat 15.30 sularında Ankara'da Savunma Sanayisinin kalbi TUSAŞ'ın 15 bine yakın kişinin çalıştığı tesisine terör saldırısı yapıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Cumhurbaşkanı Erdoğan yapılan saldırı sonrası Putin'le birlikte açıklama yaparak 4 şehit, 14 yaralı olduğunu duyurdu.

RTÜK'ten yapılan açıklamayla haberlere yayın yasağı geldiği duyuruldu.

Ve yayın yasağının ardından da Türkiye'de Instagram, YouTube, Twitter, Telegram ve TikTok'a kısıtlama getirildi.

Yaşanan gelişmelerin ardından gazeteci Birsen Altuntaş, bu akşam dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanmayacağını açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Normalde çarşamba akşamları yeni bölüm fragmanı yayınlayan diziler, bu fragmanı yayınlamayacak.

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
Çocukluğumda başlayan 'yazma' sevgim tüm eğitim hayatım boyunca sürdü. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ile Adalet bölümlerinden mezun olduktan sonra Kentleşme ve Çevre Sorunları'nda yüksek lisans yaptım ve tüm bu süreç boyunca çeşitli mecralarda yazarlık yaptım.
Metin yazarlığı, editörlük, soru yazarlığı, hikaye yazarlığı üzerine çalıştıktan sonra 2024 yılı Mayıs ayından bu yana Onedio bünyesinde TV-Dizi/Sinema editörü olarak çalışıyorum.
Ekranlarda gördüğümüz tüm ilgi çekici olayları ve sosyal medyadaki etkilerini etik değerler içinde sizlerle en hızlı şekilde buluşturmayı amaçlıyorum.
Tüm içerikleri




Yorum Yazın