Görüş Bildir
Haberler
Türkiye Teröre Karşı Tek Ses

Türkiye Teröre Karşı Tek Ses

ATKN
11.12.2016 - 23:04 Son Güncelleme: 12.12.2016 - 22:43

Beşiktaş'ta 44 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısı sonrası yurdun pek çok yerinde protesto gösterileri düzenleniyor. Son olarak Beşiktaş'ta toplanan farklı kulüplerin taraftarları yağmura aldırış etmeden, teröre karşı 'tek renk tek yürek' oldu. Saldırının gerçekleştiği yere dev Türk bayrakları etrafında ve sloganlarla giden taraftarlar hayatını kaybedenleri andı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türk bayrağı açan taraftarlar sloganlar atarak, patlamanın olduğu noktaya kadar geldiler.

Saldırının gerçekleştiği yere karanfil bırakan taraftarlar, saldırıda şehit olanların isimlerini tek tek okudu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaklaşık 2 saat süren eylem, yapılan basın açıklamasının ardından sona erdi.

Dün akşam saatlerinde de vatandaşlar birçok ilde sokaklara inmiş ve terörü protesto etmişlerdi

Dün akşam saatlerinde de vatandaşlar birçok ilde sokaklara inmiş ve terörü protesto etmişlerdi

Adıyaman'dan Tokat'a, Balıkesir'den Mardin'e, Elazığ'dan Konya'ya birçok ilde ellerinde Türk bayraklarıyla meydanlara akın eden vatandaşlar, terörü lanetledi.

Adıyaman

Adıyaman Lisesi önünde başlayan yürüyüşe, protokol üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Gruptakiler, Türk bayrakları ve slogan eşliğinde gerçekleştirdikleri yürüyüşün ardından Demokrasi Parkı önünde gıyabi cenaze namazı kıldı.

Tokat

Tokat

Beşiktaş Vodafone Arena yakınındaki saldırıya tepki göstermek için Gaziosmanpaşa Stadyumu önünde bir araya gelen vatandaşlar, terörü lanetledi.

Ellerinde Türk bayrakları ve dövizlerle Gaziosmanpaşa Bulvarı'ndaki Ali Paşa Camisi'ne doğru yürüyen vatandaşlar, 'Polise uzanan eller kırılsın' ve 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' şeklinde slogan attı.

Güzergahtaki İl Emniyet Müdürlüğü önünde saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nı okuyan vatandaşlar, buradaki polisler için de slogan attı.

Ali Paşa Camisi'nde yatsı namazını kılan gruptakiler, şehitler için dua etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mardin

Mardin'de, Türk Eğitim-Sen Mardin Şubesi üyeleri ve vatandaşlar, düzenledikleri yürüyüşle İstanbul'daki terör saldırısına tepki gösterdi.

Sendikanın 13 Mart Mahallesi'ndeki şubesi önünde toplanan grup, ellerindeki Türk bayrakları ve sloganlar eşliğinde Yenişehir Mahallesi'nde bulunan Mardin Karayolları Parkı'na kadar yürüdü.

Saygı duruşunda bulunan ve ardından İstiklal Marşı'nı okuyan grup, burada şehitler için gıyabi cenaze namazı kıldı ve dua etti.

İstanbul

İstanbul

AKP İstanbul İl Teşkilatı, Türkiye Demokrasi Platformu, İstanbul Ticaret Odası (İTO) ile Kadın ve Demokrasi Derneği'nin de aralarında bulunduğu sivil toplum kuruluşu üyeleri, Beşiktaş'taki terör saldırısını lanetledi.

Eminönü'ndeki İTO Başkanlığı önünde toplanan grup, buradan terör saldırısının düzenlendiği Beşiktaş'a yürüdü. Ellerinde Türk bayrakları ile 'Şehitler ölmez vatan bölünmez'şeklinde slogan atan gruptakiler, saldırının gerçekleştirilği noktaya karanfiller bıraktı. 

CHP İstanbul İl Başkanlığınca teröre karşı 'sessiz yürüyüş' düzenlendi. CHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı önünde toplanan bir grup partili, Beşiktaş'tan Dolmabahçe istikametine yürüyüşe geçti. Ellerinde Türk bayrakları ve 'Teröre alışmayacağız' dövizleri taşıyan grup, slogan atmadan saldırının gerçekleştirildiği yere yürüdü. CHP'li grup, saldırının gerçekleştirildiği noktaya şehit olan 38 kişi için aynı sayıda karanfil bıraktı.

Spor kulüpleri terörü lanetledi

Spor kulüpleri terörü lanetledi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, bazı kulüp yöneticileri ve taraftarlarla terör saldırısının yaşandığı bölgeye karanfil bırakıp şehitler için dua etti.

Teröre lanet yürüyüşleri ve basın açıklamalarının yanı sıra yurt genelinde siyasi partilerin, meslek odalarının ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile spor kulüpleri, yayımladıkları mesajlarla terörü lanetledi. 

Birçok siyasetçi, ünlü sporcu ve sanatçı da yayımladıkları mesajlar ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla İstanbul'daki hain terör saldırısını kınadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

#Alışmayacağız!

#Alışmayacağız!

Sosyal medyada da çok sayıda kişi terörü lanetledi, #alışmayacağız etiketi TT oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
raheanne

Kimse kusura bakmasın, Allah'a havale etmek ile, lanetlemek ile, kınamak ile ne orospu terör sevicileri biter, ne de Vatan millet düşmanı piçler son bulur ! ... Devamını Gör

Sedat Acar

hükümet terörü kınamakdan daha fazlasını yapabilmeli

mrycgr

Patlamanın hedefinin devlet güçleri olduğu aşikâr.Terörle mücadele konusunda bu hükümette diğerleri gibi başarısızdır.Hatta daha artmasının sebebi ise beceri... Devamını Gör

mrycgr

Allah bu acıyı Türk milletine yaşatanların belasını versin.Bir futbol maçının güvenliğini sağlamak için orada bekleyen polisleri hedef alan hainler Allah siz... Devamını Gör