Görüş Bildir
Haberler
Türkiye'nin Ücretsiz En Büyük Sesli Kitap Arşivi

Türkiye'nin Ücretsiz En Büyük Sesli Kitap Arşivi

Sesli Kitap Arşivi

Sesli kitap uygulaması ilk olarak Amerika’da 1933 yılında bir plak üzerine kayıt yapılarak gerçekleştirilmiştir. Sesli kitabın amacı ilk olarak görme engeli olan kişilerin de eserlere ulaşabilmesi, onlarında bu eserlerden faydalanabilmesini sağlamaktı. Görme engellilerin dinleyerek şahit olabildiği eserler sayesinde genelden bir eksiklerinin kalmaması amaçlanmıştır. Sesli Kitap Arşivi hem görme engelliler için hem de okuma ve yazması olmayanlar için eserleri ulaşılabilir kılmaktadır.

İsmimizden de anlaşılacağı gibi ilk olarak kitaplar ile çıktığımız bu yola çok daha fazla bilgiye ve içeriği ulaşabilmeleri için farklı alternatifleri de eklemiş bulunuyoruz. Kitapların yanı sıra radyo tiyatrosu ve de sesli betimleme filmlerini de sizlerle buluşturuyoruz. Dinlerken kendinizi kaptıracağınız tüm bu eserler için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Sesli Kitap Arşivi Kitap Kategorileri

Sizlerin dinleyerek şahit olmanızı istediğimiz eserlerin sayısı oldukça fazladır. Bu kitaplar içerisinde ilginizi çekebilecek her kategoriden kitap bulunmaktadır. Bu kategoriler arasından sizin de ilgi alanınıza giren ve dinlemekten zevk alacağınız kitapları tercih edebilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Sesli Kitap Arşivi olarak sizlere sunduğumuz kitaplar arasında polisiye, tarih, biyografi, klasikler, şiirler, masallar, çocuk gelişimi, çocuk, korku hikayeleri, kişisel gelişim, dini sesli kitap, öyküler, bilim kurgu ve bilim teknik alanlarında birçok kitap alternatifi bulunmaktadır. Bu kitaplar arasından isteğinize ve zevkinize göre seçerek dinlemeniz mümkün. İstediğiniz her an sitemizi ziyaret ederek sizler için sunmuş olduğumuz sesli kitap hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye'nin Ücretsiz En Büyük Sesli Kitap Arşivi

Türkiye'nin Ücretsiz En Büyük Sesli Kitap Arşivi

Türkiye'nin Ücretsiz En Büyük Sesli Kitap Arşivi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
12
5
4
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın